Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει ο κόσμος με το οφσάιντ που έδωσε ο Καλύβας!

Γελάει ο κόσμος με το οφσάιντ που έδωσε ο Καλύβας!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:05

Οι… ομορφιές στο Περιστέρι συνεχίζονται… Σειρά του β’ βοηθού του Τζοβάρα να χαρίσει άφθονο γέλιο σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καλύβας υπέδειξε οφσάιντ στον Μανούσο, πριν εκείνος δώσει την ασίστ για το γκολ του Βέλλιου με το οποίο μείωσε σε 2-1 για τους Περιστεριώτες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους… Σε μία φάση στην οποία όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας ο Μανούσος καλύπτεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, με τη φάση να είναι μπροστά στα μάτια του.

Αλλά και ακόμη και αν… έκανε λάθος, σε μία φάση που βγάζει μάτια, με τον Μανούσο να καλύπτεται επαναλαμβάνουμε πεντακάθαρα, θα έπρεπε με τους νέους κανονισμούς να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί… Όμως εκείνος σήκωσε το σημαιάκι… Τον... έφαγε η βιασύνη να ακυρώσει γκολ του Ατρομήτου και να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ...

Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης. Πάλι καλά που αυτή τη φορά ο Ευαγγέλου είπε στον Τζοβάρα να συμβουλευτεί το VAR και μέτρησαν τελικά όπως όφειλαν το γκολ του Ατρομήτου.

Διαβάστε επίσης

Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Το επιθετικό φάουλ του Ακπόμ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο έγινε… γαργάρα… Το τέρμα του Γούτα, όμως, με τον Ατρόμητο κόντρα στους Θεσσαλονικείς ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ως επιθετικό φάουλ του Καχίλα στην αρχή της φάσης.