Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στον Βόλο!

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στον Βόλο!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:35
Πανέτοιμος για την επιστροφή στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 21:30 τον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από λίγη ώρα μάλιστα έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα της ομάδας στη συγκεκριμένα αναμέτρηση.

Αναλυτικότερα, ο Ζοσέ Σα θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ των Πειραιωτών, με τους Ομάρ, Σισέ, Μεριά και Κούτρη να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Γκιλιέρμε και Καμαρά, με τους Ποντένσε και Ραντζέλοβιτς να βρίσκονται στις πτέρυγες. Ο Βαλμπουενά, τέλος, θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ξανά ο Μάνος

Σκόραρε ξανά ο Μάνος

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ πέτυχε γκολ σε μια ακόμα αγωνιστική φτάνοντας τα τρία στο πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βόλος Live 5-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βόλος Live 5-0 (Τελικό)

Ο Θρύλος υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους νεοφώτιστους για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, πριν από την πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ. Live στις 21:30 στο gavros.gr/NS1.

Γελάει ο κόσμος με το οφσάιντ που έδωσε ο Καλύβας!

Γελάει ο κόσμος με το οφσάιντ που έδωσε ο Καλύβας!

Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα της… εξυγίανσης… Ο Μανούσος καλυπτόταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, όμως ο β’ βοηθός του Τζοβάρα είδε οφσάιντ… Πάλι καλά που συμβουλεύτηκαν αυτή τη φορά το VAR και μέτρησαν το γκολ του Βέλλιου.