Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Koιμήθηκε» η άμυνα του Ατρομήτου, «διπλό» ο ΠΑΟΚ

«Koιμήθηκε» η άμυνα του Ατρομήτου, «διπλό» ο ΠΑΟΚ
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:15

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο Περιστέρι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο...

Σε ένα ματς που έδειξε για μία ακόμη φορά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης…

Γκολ οφσάιντ, το οποίο μέτρησε για τον ΠΑΟΚ, ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου, ανακάλυψη οφσάιντ δύο μέτρων στον Μανούσο στο γκολ του Βέλλιου, το οποίο τελικά μέτρησε μετά από χρήση VAR… Αλλά και για τέλος το αποκορύφωμα η άμυνα του Ατρομήτου, η οποία «κοιμήθηκε», δίνοντας τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να πάρουν τη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις του ματς.

Μάλιστα, δεν θα έκανε σε κανέναν καμία εντύπωση αν χρειαζόταν… ο Ατρόμητος να έτρωγε και άλλο ένα γκολ στις καθυστερήσεις… Αλλά ένα έφτανε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε ένα ακόμη «κάλπικο» τρίποντο…

Η… εξυγίανση στα καλύτερά της… Να την χαίρεστε… Και ακόμη βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική… Με το ερώτημα να είναι τι άλλο θα δούμε ακόμη σε αυτό το πρωτάθλημα…

Διαβάστε επίσης

«Ο δρόμος για τα αστέρια» (vid)

«Ο δρόμος για τα αστέρια» (vid)

Πάρτε… γεύση από το εντυπωσιακό βίντεο που ετοιμάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πορεία της ομάδας μέχρι τους ομίλους του Champions League. Τη Δευτέρα (16/09) θα αναρτηθεί ολόκληρο το εντυπωσιακό βίντεο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βόλος Live 5-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βόλος Live 5-0 (Τελικό)

Ο Θρύλος υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους νεοφώτιστους για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, πριν από την πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ. Live στις 21:30 στο gavros.gr/NS1.

Σκόραρε ξανά ο Μάνος

Σκόραρε ξανά ο Μάνος

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ πέτυχε γκολ σε μια ακόμα αγωνιστική φτάνοντας τα τρία στο πρωτάθλημα.