Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά «σερβίρει», Γκιλιέρμε σκοράρει! (vid)

Βαλμπουενά «σερβίρει», Γκιλιέρμε σκοράρει! (vid)
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:47

Άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν ο Γκιλιέρμε Τόρες. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού στο 12’ της αναμέτρησης με τον Βόλο έκανε το 1-0 με μία εξαιρετική κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Ματιέ Βαλμπουενά.

Σε ένα γκολ το οποίο θύμισε εκείνο κόντρα στην Πλζεν επίσης στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά στο άλλο τέρμα, εκεί όπου ο Βαλμπουενά και πάλι είχε εκτελέσει το κόρνερ, με τον Γκιλιέρμε να στέλνει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

Ο Γκιλιέρμε απέδειξε και την περυσινή σεζόν, αλλά και φέτος ότι… έχει το γκολ, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς και στο σκοράρισμα.

Δείτε το γκολ του Βραζιλιάνου παικταρά του Θρύλου, αλλά φυσικά και την ασίστ, μία ακόμη του Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης

Τα «σπάει» η εμφάνιση του Θρύλου! (pics)

Τα «σπάει» η εμφάνιση του Θρύλου! (pics)

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Βόλο αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν με λευκό σορτσάκι, με την εμφάνιση των Πειραιωτών να κλέβει τις εντυπώσεις…

«Ο δρόμος για τα αστέρια» (vid)

«Ο δρόμος για τα αστέρια» (vid)

Πάρτε… γεύση από το εντυπωσιακό βίντεο που ετοιμάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πορεία της ομάδας μέχρι τους ομίλους του Champions League. Τη Δευτέρα (16/09) θα αναρτηθεί ολόκληρο το εντυπωσιακό βίντεο.