Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στην ομάδα ο Φορτούνης! (pics)

Δίπλα στην ομάδα ο Φορτούνης! (pics)
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:39

Δίπλα στους συμπαίκτες του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ματς με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει το δικό του μαραθώνιο, δουλεύοντας σκληρά, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Παρόλο αυτά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του, ενθαρρύνοντάς τους να τα δώσουν όλα για τη νίκη σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Μάλιστα, στην καθιερωμένη βόλτα των Πειραιωτών στον αγωνιστικό χώρο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης κάθισε στον πάγκο της ομάδας, έχοντας συνομιλία με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Το «κάρφωσε» ξανά ο Ελ Αραμπί! (vid)

Το «κάρφωσε» ξανά ο Ελ Αραμπί! (vid)

Πετάει «φωτιές» ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε το 2-0 κόντρα στον Βόλο, σημειώνοντας το 4ο γκολ με τη φανέλα του Θρύλου.

Ιδανική επιστροφή με γκολάρα για τον Γκερέρο! (vid)

Ιδανική επιστροφή με γκολάρα για τον Γκερέρο! (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά για να σκοράρει κόντρα στον Βόλο, επιστρέφοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον μικρότραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Τα «σπάει» η εμφάνιση του Θρύλου! (pics)

Τα «σπάει» η εμφάνιση του Θρύλου! (pics)

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Βόλο αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν με λευκό σορτσάκι, με την εμφάνιση των Πειραιωτών να κλέβει τις εντυπώσεις…