Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τώρα μπορεί να εστιάσει

Τώρα μπορεί να εστιάσει
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:26
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η δουλειά έγινε, απέναντι στον Βόλο. Ο Ολυμπιακός έριξε την πρώτη πεντάρα της εφετινής περιόδου και προχωρά. Απέναντι στο θύμα του, πρώτο που δέχθηκε πέντε, κατά την εφετινή περίοδο, τον Βόλο, ο Ολυμπιακός έδειξε αφενός ότι ακόμη χρειάζεται δουλίτσα, για να φτάσει στο 100%, αφετέρου ότι ακόμη και σε αυτό το ποσοστό ετοιμότητας, στο οποίο βρίσκεται, κανείς αντίπαλος δεν έχει τύχη…

Τώρα ο Ολυμπιακός μπορεί να στραφεί στην Τότεναμ. Τώρα οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ονειρεύονται το Champions League και τη λάμψη των αστεριών, σε αντίθεση με την… ανυποληψία της Super League 1 της εξυγίανσης. Αυτή, που -παρόλα αυτά- ο Θρύλος θα παλέψει με νύχια και με δόντια, να κατακτήσει.

Στην ουσία, τώρα, χρόνος για πανηγυρισμοί δεν υπάρχουν. Λίγος μόνο. Ελάχιστος. Ο Ολυμπιακός αρχίζει ήδη από σήμερα δουλειά ειδικά επάνω στην Τότεναμ, η οποία μπορεί να μην είναι η ομάδα που ήταν πέρυσι, αλλά παραμένει πάντα… θανατηφόρα. Ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει τον Σεμέδο, αλλιώς θα προχωρήσει ως έχει. Μέσα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει και απέναντι στους Άγγλους κάτι θετικό και θα προσπαθήσει να δείξει ότι δεν σκοπεύει να έχει ρόλο κομπάρσου, στον όμιλο.

Διαβάστε επίσης

Τους κάνει όλους να χαμογελούν!

Τους κάνει όλους να χαμογελούν!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν σε ένα ακόμη ματς εξαιρετικός, οδηγώντας τον Θρύλο στην εμφατική νίκη με 5-0 επί του Βόλου, προσφέροντας θέαμα και ουσία στον κόσμο των Πειραιωτών.