Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εννιά σερί 90λεπτα για Ομάρ και Σα!

Εννιά σερί 90λεπτα για Ομάρ και Σα!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:01

Το 9ο του παιχνίδι στη φετινή σεζόν έδωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (14/09), επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 του Βόλου για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και σε αυτή την αναμέτρηση Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ζοσέ Σα αγωνίστηκαν βρέθηκαν στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, ενώ αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του ματς.

Μάλιστα, οι δύο συγκεκριμένοι αυτοί παίκτες του Ολυμπιακού είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετρώντας 9 σερί 90λεπτα.

Φυσικά, το επόμενο διάστημα θα πάρουν και εκείνοι τις… ανάσες τους, κυρίως ο Ομάρ, ο οποίος παίζει βασικός και στα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Διαβάστε επίσης

Τα δίνει όλα για Τότεναμ ο Σεμέδο!

Τα δίνει όλα για Τότεναμ ο Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος αμυντικός θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης (18/09) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, κάτι το οποίο όπως φαίνεται έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί...

Σκάνδαλο! Κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Βράνιες...

Σκάνδαλο! Κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Βράνιες...

Ο αμυντικός της ΑΕΚ χτύπησε στο πρόσωπο τον Ρόμανιτς στο ματς με την Λαμία, με τον Μανούχο να μην… βλέπει αρχικά τίποτα, ενώ στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι είδε το VAR του έδωσε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, όπως θα όφειλε...

Καταιγιστικός ο Θρύλος!

Καταιγιστικός ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί τη φετινή σεζόν, μετρώντας 8 νίκες, 1 ισοπαλία στα πρώτα 9 ματς, με συντελεστή τερμάτων το εξωπραγματικό 20-1!!!