Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οδηγός για τους συμπαίκτες, κέρδος για τον Ολυμπιακό

Οδηγός για τους συμπαίκτες, κέρδος για τον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:49
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Από το σοκ του «αποκλεισμού» από την ευρωπαϊκή λίστα, σε ένα εξαιρετικό ματς πρωταθλήματος, με γκολ, ασίστ. Ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Χιλάλ Σουντανί μπήκαν στην αναμέτρηση με τον Βόλο και τα έδωσαν όλα. Ο πρώτος ως βασικός και για 90+ λεπτά, ο δεύτερος ως αλλαγή, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Αμφότεροι έδειξαν, με την απόδοση και τη σοβαρότητα, με την οποία αντιμετώπισαν την αποστολή τους, το πως οφείλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, να αντιμετωπίζουν το θέμα «φοράω την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα».

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν το προνόμιο να βρίσκονται στο ρόστερ της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, οφείλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι έτοιμοι και να μπαίνουν να προσφέρουν, όταν καλούνται. Είναι λογικό, όπως σε όλες τις ομάδες του πλανήτη, να υπάρχουν «βασικοί» και «αναπληρωματικοί». Όμως ο Ολυμπιακός έχει την άνεση να θεωρεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι στο ίδιο, υψηλό, επίπεδο. Και να περιμένει από όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα, να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, για να μπουν στην αποστολή, ή/και την ενδεκάδα.

Ο Μαρτίνς έχει δουλέψει πολύ επάνω σε αυτό και βλέπει το έργο του να αποδίδει. Παρόμοια υπόθεση είναι εκείνη των Ελ Αραμπί και Γκερέρο. Ο τρόπος με τον οποίο ο Ισπανός φορ αντιμετώπισε την είσοδό του στο ματς, ως αλλαγή, δείχνει απόλυτο επαγγελματισμό, δίψα και πάθος για τη φανέλα και τη διάκριση. Στοιχεία τα οποία πρέπει να επιδεικνύουν όλοι παίκτες του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης