Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα αποθέωση Μόουρα για το Καραϊσκάκη και τον Θρύλο!

Νέα αποθέωση Μόουρα για το Καραϊσκάκη και τον Θρύλο!
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:49

Μεγάλη υπόθεση είναι για την Τότεναμ, η αυριανή πρεμιέρα του Champions League με τον Θρύλο! Οι Άγγλοι ρίχνουν τεράστια βαρύτητα στο ματς, θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν, όσες αλλαγές και αν κάνει ο Ποκετίνο στην ενδεκάδα. Και το δείχνουν διαρκώς. Ένας συνδετικός κρίκος, ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Θρύλο είναι ο Μόουρα, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη πριν από περίπου 5 χρόνια, με τη φανέλα, τότε, της Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως… φρεσκάραμε τη μνήμη σας νωρίτερα, ο Βραζιλιάνος είχε χρίσει, σε Q&A με τη φανέλα της Παρί, την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, ως την καλύτερη, στην οποία έχει αγωνιστεί.

Σήμερα, επανέρχεται, με συνέντευξή του στο επίσημο site των «spurs» και μιλά για το Καραϊσκάκη και τον Θρύλο. «Θυμάμαι τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα εκεί, από το τελευταίο μου παιχνίδι εκεί. Ήταν πολύ ζωντανή ατμόσφαιρα», εξηγεί ο Βραζιλιάνος, για να συνεχίσει: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ παραδοσιακή ομάδα. Οι οπαδοί τραγουδούν για 90 λεπτά και σίγουρα ωθούν την ομάδα μπροστά! Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτού του είδους την πίεση, να είμαστε ήρεμοι και να αφοσιωθούμε στον εαυτό μας»!

Καταλήγει, δε, με περισσότερες συμβουλές, για το τι πρέπει να κάνει η Τότεναμ, στο Καραϊσκάκη: «Νομίζω η σωστή νοοτροπία για εμάς είναι να πάμε εκεί, να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό το να πάρουμε το τρίποντο και έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου ότι είμαστε ικανοί να το καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ο Σεμέδο!

Πανέτοιμος ο Σεμέδο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Πορτογάλος αμυντικός θα είναι στη διάθεσή του για το ματς με την Τότεναμ.