Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου στην επιστροφή του στα αστέρια! (pic)

Η αποστολή του Θρύλου στην επιστροφή του στα αστέρια! (pic)
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:12

Πανέτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» με την Τότεναμ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τα «σπιρούνια», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (18/09, 19:55) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης των Πειραιωτών έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας στην επιστροφή της στα αστέρια.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το μεγάλο ματς με την αγγλική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, την αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζουν οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Αβράαμ, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Τότεναμ. / The squad players selected ahead of the match against @spursofficial. ????⚪️⚽️ #Olympiacos #UCL #OLYTHFC #THFC #Tottenham #Squadlist @championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

«Τρέμουν» τον Βαλμπουενά!

«Τρέμουν» τον Βαλμπουενά!

Οι Άγγλοι ξεχωρίζουν τον Γάλλο άσο του Θρύλου, θεωρώντας τον ως τον πιο επικίνδυνο από τους «ερυθρόλευκους» για το ματς με την Τότεναμ.

Στο Ναό ο Θρύλος παίζει… άλλη μπάλα!

Στο Ναό ο Θρύλος παίζει… άλλη μπάλα!

Ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη φετινή σεζόν μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 16-0, με όλους να είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν αυτό το σερί, κάνοντας την υπέρβαση κόντρα στην Τότεναμ.