Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλείο του Θρύλου της Ευρώπης!

Το μεγαλείο του Θρύλου της Ευρώπης!
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:19

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα αστέρια, υποδεχόμενος το βράδυ της Τετάρτης (18/09, 19:55) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την περυσινή φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν εκεί όπου ανήκουν, στην ελίτ, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας καταφέρει τα τελευταία χρόνια, με τις πολύ μεγάλες νίκες και επιτυχίες τους να μεγαλώσουν το όνομα του Θρύλου και στην Ευρώπη.

Κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις των Μαουρίτσιο Ποκετίνο και Ούγκο Γιορίς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τη «μάχη» με τον Θρύλο.

Τόσο ο προπονητής της Τότεναμ, όσο και ο Γάλλος τερματοφύλακας των «σπιρουνιών» μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν μία μεγάλη ομάδα με ιστορία.

Αυτό είναι το μεγαλείο του Θρύλου της Ευρώπης, ο οποίος ειδικά στα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «τιμόνι» της ομάδας έχει γιγαντώσει το όνομά του και στην Ευρώπη, γνωρίζοντας το σεβασμό και την αποθέωση από τους κορυφαίους του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Στο Ναό ο Θρύλος παίζει… άλλη μπάλα!

Στο Ναό ο Θρύλος παίζει… άλλη μπάλα!

Ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη φετινή σεζόν μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 16-0, με όλους να είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν αυτό το σερί, κάνοντας την υπέρβαση κόντρα στην Τότεναμ.