Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τυφλοί» διαιτητές κάνουν μαύρο-άσπρο

«Τυφλοί» διαιτητές κάνουν μαύρο-άσπρο
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Θέατρο του παραλόγου και με το VAR! Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στην ελληνική διαιτησία, όπου ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Οι διαιτητές δεν έχουν ούτε ίχνος ντροπής, κάνουν το μαύρο-άσπρο και προκαλούν πέρα από κάθε όριο.

Ιδού κάποια από τα αίσχη που έγιναν το Σαββατοκύριακο:

1) Κι όμως, ο Μανούχος (Αργολίδας) δεν απέβαλε τον Βράνιες στο 12' του αγώνα ΑΕΚ-Λαμία 2-0, με το ματς στο 0-0. Ο παίκτης της ΑΕΚ χτύπησε στο πρόσωπο τον Ρόμανιτς, σα να μην έφτανε που ο Μανούχος δεν το είδε, ο Τζήλος τον έστειλε στην οθόνη του VAR για έλεγχο της φάσης και τελικά ο πρώτος έβγαλε την κίτρινη ! Χώρια που παραβίασε το πρωτόκολλο, επειδή δεν προβλέπεται VAR για κίτρινη κάρτα...

2) Στο 87' του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός 4-0 ο Φωτιάς (Πέλλας) τα έκανε... μπάχαλο! Πήγε στο VAR και ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟ που πέτυχε ο Περέα στο 87', επειδή ο Μακέντα χτύπησε εκτός φάσης τον Σάσα. Όμως, ο παίκτης του ΠΑΟ έπρεπε να αποβληθεί, αλλά ο Φωτιάς έδειξε κίτρινη. Θυμίζουμε και το σκάνδαλο με τον Κουρμπέλη που παίζει επειδή τιμωρία με μια αγωνιστική αντί για δυο.

3) Με ποιά κριτήρια ανεβάζουν τους βοηθούς; Ο Καλύβας (Φθιώτιδας) έκανε λάθος σε όλες τις φάσεις στο ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3. Στο 45+2' είδε οφσάιντ του Μανούσου και ακύρωσε το γκολ του Βέλλιου, όμως τον... έσωσε το VAR, όπως τον έσωσε και στο ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα, επειδή δεν σήκωσε οφσάιντ αν και ήταν. Το μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρης Καλύβας λέει ότι δεν είναι ανιψιός του αλλά συγχωριανός του.

4) Περισσότερα φάουλ στον Βόλο παρά στον Ολυμπιακό έδωσε ο Φωτιάδης (Καστοριάς), σε ματς που έληξε 5-0! Χώρια που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι.

Το 100-0 υπέρ ΠΑΟΚ

Ανέκδοτο! Ο ΠΑΟΚ, τάχα, έχει παράπονα από τη διαιτησία του Τζοβάρα (Φθιώτιδας). Όμως, η διαιτησία στο Περιστέρι ήταν 100-0 υπέρ του. Εκτέθηκε και ο Ευαγγέλου (Αθηνών), επειδή δεν ειδοποίησε τον Τζοβάρα (Φθιώτιδας) να δει στο VAR το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, όπου υπήρχε οφσάιντ, ενώ σε παρόμοια φάση ο ίδιος δεν μέτρησε γκολ του Ολυμπιακού στη Λάρισα, το οποίο πέτυχε ο Ελ Αραμπί. Στο Περιστέρι, ο Ρισβάνης έκανε κίνηση να διώξει τη μπάλα, άρα ο Ακπόμ είναι οφσάιντ. Το λάθος χρεώνεται και στον βοηθό Κωνσταντόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμοι να απολαύσουν Θρύλο!

Έτοιμοι να απολαύσουν Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα αστέρια απόψε (18/9, 19:55), αντιμετωπίζοντας την Τότεναμ στο Ναό! Με τους, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ να ετοιμάζονται να... καθίσουν στον καναπέ τους και να απολαύσουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας...

«Έτοιμοι! Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

«Έτοιμοι! Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

Το μήνυμα του Γιασίν Μεριά για το ματς του Θρύλου κόντρα στην Τότεναμ, το πρώτο για τους ομίλους του φετινού Champions League...

Δεν βλέπουν την ώρα...

Δεν βλέπουν την ώρα...

Ομάδα και κόσμος περιμένουν πώς και πώς την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League.