Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνουν… ρέστα από νωρίς οι ΓΑΥΡΟΙ! (vids)

Δίνουν… ρέστα από νωρίς οι ΓΑΥΡΟΙ! (vids)
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:18

Είναι απίστευτος ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν δημιουργήσει από νωρίς φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του Θρύλου κόντρα στην Τότεναμ στους ομίλους του Champions League.

Ο κόσμος των Πειραιωτών πήρε θέση από νωρίς στην κερκίδα, κατέκλυσε το Ναό και δεν έχει σταματήσει να φωνάζει για την αγαπημένη του ομάδα, επιθυμώντας να της δώσει ώθηση να τα δώσει όλα, ώστε να καταφέρει την υπέρβαση κόντρα στα «σπιρούνια».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους, ώστε να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού και να οδηγήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του.

Ο κόσμος του Θρύλου βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και δεν θα μπορούσε να μην δώσει δυναμικό «παρών» σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Έτσι έχει πάρει θέση από νωρίς στην κερκίδα και τα δίνει όλα, ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα!

Διαβάστε επίσης

Η άφιξη του Θρύλου στο Ναό! (vid)

Η άφιξη του Θρύλου στο Ναό! (vid)

Δείτε το βίντεο από την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την μεγάλη αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Με Σεμέδο η 11αδα του Θρύλου! (pic)

Με Σεμέδο η 11αδα του Θρύλου! (pic)

Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο μεγάλο ματς με την Τότεναμ… Οι «εκλεκτοί» 11 του Πέδρο Μαρτίνς…