Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό»

«Ο Ολυμπιακός να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό»
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:30

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ, μίλησε ο Τάσος Πάντος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην ομαδικότητα που έχει φέτος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ επεσήμανε ότι αν ο Ολυμπιακός βγάλει τον καλύτερό του εαυτό, τότε σίγουρα θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sport FM»:

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ:

«Μια μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο η σημερινή. Είναι η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα δύσκολο ματς, αλλά ελπίζουμε όλοι ο Ολυμπιακός να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό»

Για το τι σκέφτεται ένας παίκτης:

«Είναι μεγάλο το κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Ξέρει ότι όλα τα φώτα είναι πάνω του. Είναι ένα ματς που κάθε παίκτης το περιμένει για να δείξει και να αποδείξει τι μπορεί να κάνει στο υψηλότερο επίπεδο»

Για την ως τώρα παρουσία του Ολυμπιακού:

«Είναι λυπηρό που έχει πέσει στη βαθμολογία το ελληνικό ποδόσφαιρο και δίνουν οι ομάδες τόσα προκριματικά. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, έπαιξε καταλυτικό ρόλο ότι είναι στην ομάδα ο ίδιος προπονητής, έχει αποκτήσει ομοιογένεια και παρουσιάζει ένα δυνατό και καλό σε φυσική κατάσταση σύνολο και μπορεί να φέρει επιτυχίες, παρόλο που δεν υπάρχουν οι μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πλουραλισμό, έχουν απελευθερωθεί και άλλοι παίκτες με την απουσία του Φορτούνη και βοηθάει η ποικιλία στην επίθεση στην εικόνα της ομάδας».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

«Η αμυντική λειτουργία βγαίνει από συνολική προσπάθεια. Όσον αφορά τον Σεμέδο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι μπορεί να σου δώσει λύσεις αμυντικά, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και παιχνίδι σε αντίθεση ας πούμε με τον Σισέ. Ο Σεμέδο έχει αυτοπεποίθηση με ποιοτικά χαρακτηριστικά που βοηθάει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Μαζί του έχει δέσει και ο Μεριά και αυτό είναι εξίσου σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πλέον. Δεν στηρίζεται σε πρόσωπα. Ο καθένας έχει τον ρόλο του και τον φέρνει εις πέρας. Ο Μαρτίνς αναλύει αρκετά κάθε αντίπαλο και το γεγονός ότι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, αποδεικνύει και το βάθος της δουλειάς που γίνεται»

Για τους Έλληνες του ρόστερ:

«Οι μεγάλες πορείες γίνονται από τις... παρέες. Είναι σημαντικό να υπάρχουν Έλληνες παίκτες για να κρατούν τη σημαία του Ολυμπιακού ψηλά και να μαθαίνουν και στους ξένους το σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Με σωστή νοοτροπία δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τους ξένους παίκτες».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού:

«Είναι ένας πολύ ανοικτός όμιλος. Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να κάνει ζημιές και ο Ολυμπιακός πια έχει την ευκαιρία να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Για μένα θα κριθεί το παιχνίδι στο πόσο θα αντέξουν οι παίκτες και πόσο θα μπορέσουν να εγκλωβίσουν το ματς της Τότεναμ. Ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τους Άγγλους είναι εύκολο αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τότεναμ 2-2 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τότεναμ 2-2 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, όπου ανήκει. Με τους κορυφαίους! Live στο gavros.gr και στην Cosmote Sport 2HD η μάχη του Champions League, με την Τότεναμ, στις 19:55!

Η άφιξη του Θρύλου στο Ναό! (vid)

Η άφιξη του Θρύλου στο Ναό! (vid)

Δείτε το βίντεο από την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την μεγάλη αναμέτρηση με την Τότεναμ.