Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φέραμε μόνοι μας πίσω τις… Τετάρτες μας!

Φέραμε μόνοι μας πίσω τις… Τετάρτες μας!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:22

Έχει τη σημασία του, κόντρα σε όλο τον πόλεμο, τον οποίο έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός, τα τελευταία χρόνια, η αποψινή πρεμιέρα του Champions League, απέναντι στην Τότεναμ! Λυσσαλέος πόλεμος, δίχως σταματημό και με… βάρδιες, για να γίνεται… όλο το 24ωρο. Δεν μάσησε, όμως, ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Και πρώτος από όλους, δεν μάσησε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος ο οποίος βγήκε μπροστά στα δύσκολα και συνεχίζει να βγαίνει μπροστά…

Όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, σήκωσαν ασπίδα, στον Θρύλο. Απέναντι σε αυτούς που μόνο λόγο ύπαρξης έχουν το να προσπαθούν να πλήξουν, με κάθε τρόπο (επικοινωνιακό, αφού επί της ουσίας δεν έχουν κάτι, με το οποίο να χτυπήσουν την ομάδα), όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό, στάθηκαν φρουροί και προστάτες. Και, ως οικογένεια, στήριξαν ο ένας τον άλλο.

Αντί να τα… παρατήσει, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε στην θέση του, με τόσο πόλεμο, τον οποίο έχει δεχθεί, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προέταξε το δόρυ και κάθε μέρα μάχεται, για το καλό του Ολυμπιακού…

Και τα κατάφερε! Με σωστά (περισσότερα), με λάθη (λιγότερα και από τα οποία έμαθε), ο Θρύλος είναι εκεί όπου ανήκει! Έφερε πίσω, μόνος του, τις… Τετάρτες του. Τις Τετάρτης Champions League! Και απόψε, απέναντι στην Τότεναμ, κάνει την αρχή!

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο κορυφαίο γήπεδο της χώρας, θα ζήσουμε όλοι μας, ξανά, «στιγμές μοναδικές…», που λέμε και στο σύνθημα που αγαπάμε! Όλοι μαζί, ως ένα, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Και η αρχή γίνεται απόψε!

Στις 19:55 συντονιζόμαστε ΟΛΟΙ στο Καραϊσκάκη! Όσοι έκλεισαν θέση, από το γήπεδο. Οι υπόλοιποι, από το gavros.gr, από την Cosmote Sport 2HD, από το Sport24 Radio 103,3 και τη μετάδοση του Διονύση Βερβελέ! Όλοι μαζί, στέλνουμε την θετική μας ενέργεια, για να αρχίσουμε, απέναντι στην Τότεναμ, όπως πρέπει!

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη και ο Φορτούνης

Στο Ρέντη και ο Φορτούνης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Κ19 κόντρα στην αντίστοιχη της Τότεναμ.