Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αξίζουμε να βρισκόμαστε στους ομίλους του Champions League»

«Αξίζουμε να βρισκόμαστε στους ομίλους του Champions League»
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:43

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα αστέρια, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, κάτι το οποίο τόνισε και ο Κριστιάν Καρεμπέ στις δηλώσεις του πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών τόνισε ότι ο Θρύλος αξίζει να βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, ενώ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει σεβασμό στους αντιπάλους του, ωστόσο, θα τα δώσει όλα, έχοντας αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ, στην ελίτ της Ευρώπης, στους ομίλους του Champions League. Έχουμε σεβασμό στους αντιπάλους μας, αντιμετωπίζουμε τρεις δυνατές ομάδες, με ιστορία στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να παλέψουμε».

Διαβάστε επίσης

«Χάζεψε» ξανά όλη η Ευρώπη! (vid, pics)

«Χάζεψε» ξανά όλη η Ευρώπη! (vid, pics)

Απίστευτο το κορεό που ετοίμασε ο κόσμος του Ολυμπιακού πριν από τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης με την Τότεναμ, αφήνοντας άφωνη για μία ακόμη φορά όλη την Ευρώπη!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τότεναμ 2-2 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τότεναμ 2-2 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, όπου ανήκει. Με τους κορυφαίους! Live στο gavros.gr και στην Cosmote Sport 2HD η μάχη του Champions League, με την Τότεναμ, στις 19:55!