Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Θρύλος!

Αυτός είναι ο Θρύλος!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:02

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος κόντρα στην πανίσχυρη Τότεναμ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0.

Ωστόσο, ο Θρύλος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν τα παρατά ποτέ. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη βοήθεια του κόσμου τους μείωσαν αρχικά με τον Ποντένσε στο 44’, ενώ ο Βαλμπουενά στο 54’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στον Ολυμπιακό στη «μάχη» του ομίλου που βρίσκεται στο Champions League.

Οι Πειραιώτες δεν «λυγίζουν» με τίποτα, ακόμη και κόντρα σε αντιπάλους όπως η Τότεναμ, η οποία ήταν η περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Με την Πειραιώτικη ψυχή και το πάθος να κάνουν για μία ακόμη φορά τη διαφορά!

Αυτός είναι ο Θρύλος της Ευρώπης, ο οποίος πρόσθεσε μία ακόμη ιστορική βραδιά στην ένδοξη ιστορία του, κρατώντας πάρα πολλές ελπίδες για την επίτευξη των στόχων του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε καλή δουλειά»

«Κάναμε καλή δουλειά»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ρούμπεν Σεμέδο από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ.

«Κάτι μαγικό…» (pic)

«Κάτι μαγικό…» (pic)

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά, με το οποίο ο Θρύλος έφερε το ματς ξανά στην ισοπαλία (2-2).