Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόνο μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, μπορεί τέτοια ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ»

«Μόνο μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, μπορεί τέτοια ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ»
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:44

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και από το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην πανίσχυρη Τότεναμ έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι μόνο μεγάλη ομάδα μπορεί να γυρίσει το σκορ, όταν χάνει με 2-0 κόντρα στα «σπιρούνια», υπογραμμίζοντας ότι ο Θρύλος απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα.

Επίσης, στάθηκε στο πάθος και τη ψυχή που βγάλανε οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στο ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ τέλος επισήμανε ότι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάσαμε μια καλή ευκαιρία στην αρχή αλλά στη συνέχεια το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αντιδράσαμε πολύ καλά, καταφέραμε να μειώσουμε και στη συνέχεια παίξαμε με ψυχή και πάθος και ισοφαρίσαμε. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς τη μπάλα, παίξαμε με πάθος, είχαμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Το να χάνεις 2-0 από την Τότεναμ και να καταφέρνεις να ισοφαρίζεις είναι από μόνο του ένα κατόρθωμα που μπορούν να κάνουν μεγάλες ομάδες και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν αλλάζει τίποτα. Βρισκόμαστε σε έναν όμιλο με δύο ξεκάθαρα φαβορί και θα κάνουμε τα πάντα παλεύοντας για το καλύτερο.

Όσον αφορά το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Βαλμπουενά: «Είναι ένας άψογος επαγγελματίας, δουλεύει πολύ και γι' αυτό έχει καταφέρει να είναι σε αυτό το επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

«Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

«Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Τότεναμ τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Τρελάθηκε ο Ματιέ! (pics)

Τρελάθηκε ο Ματιέ! (pics)

Ο Γάλλος δεν χορταίνει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και να ζει μοναδικές στιγμές στο Καραϊσκάκη!