Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαι περήφανος»! (vid)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαι περήφανος»! (vid)
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:21

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, ο οποίος ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενος, μετά το τέλος του αγώνα, με την Τότεναμ!

«Σήμερα, ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά, απέναντι σε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Μία ομάδα αξίας 1.000.000.000 ευρώ! Μόνο το σέντερ φορ της Τότεναμ, του Κέιν, κοστίζει όσο δύο φορές η ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό δείχνει, ότι σήμερα, κάναμε μία μεγάλη υπέρβαση. Εάν δούμε τα στατιστικά και τις φάσεις, ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει κερδίσει και έδειξε, ότι αυτή η ομάδα έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα», είπε αρχικά.

«Το να βρίσκεσαι μέσα σε τρία λεπτά, με πέναλτι, 0-2 πίσω στο σκορ και παρόλα αυτά, να το παλεύεις, να δημιουργείς ευκαιρίες, δοκάρια, να παίζεις πάρα πολύ καλή μπάλα, απέναντι σε αντιπάλους που είναι καταξιωμένοι και έχουν κερδίσει με το σπαθί τους μεγάλες θέσεις και έφτασαν ως τον τελικό του Champions League. Μια ομάδα γεμάτη με διεθνείς παίκτες!», συνέχισε.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Αλλά, βλέπετε, ότι αυτή η ομάδα, το νιώθουμε όλοι, έχει μια σιγουριά. Και μέχρι και το τελευταίο λεπτό, δεν το βάζει κάτω. Εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο λεπτό στις καθυστερήσεις! Άρα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!», πρόσθεσε, για να συνεχίσει: «Ξέρετε, εγώ τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από μικρό παιδί. Λοιπόν, αυτό που πάρα πολλές φορές με στεναχωρούσε, επειδή έχω ταξιδέψει παντού με τον Ολυμπιακό, ήταν η πορεία μας στην Ευρώπη. Και όταν έβλεπα όλο αυτό τον κόσμο που ταξίδευε ή ερχόταν στο Καραϊσκάκη, να φεύγει απογοητευμένος».

Μίλησε, παράλληλα, για αυτά που ήθελε να κάνει, όταν αγόρασε τις μετοχές της ομάδας: «Όταν αγόρασα τις μετοχές τις ομάδας, είχα υποσχεθεί δύο πράγματα. Το ένα είναι αυτάρκης Ολυμπιακός! Να δημιουργήσει περιουσία. Και το έκανε σε μία πάρα πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία το 2010. Τη χειρότερη που είχαμε ως σήμερα. Και επίσης να γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και βλέπετε, ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και μας κάνει υπερήφανους!», εξήγησε, για να συνεχίσει: «Το θέμα είναι, αν θα πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και με αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι κάτι, το οποίο θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά και να αποφασίσουμε. Δηλαδή, βλέπετε τι έχει γίνει στο μπάσκετ τόσο καιρό. Ε, μήπως πρέπει να σκεφτούμε κι εμείς κάτι παρόμοιο! Ή να λάβουμε μέτρα. Γιατί κάθε μέρα, βλέπουμε κάτι καινούριο. Πέρα από το πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά ζούμε σε μία άλλη εποχή. Η χώρα μας έχει επανέλθει στην πραγματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Και πολύ περήφανος εγώ! Αλλά και προβληματισμένος για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας!».

«Εμείς παρόλα αυτά, το είπα και μετά την κλήρωση, που ήταν μια πολύ δύσκολη κλήρωση, ότι είμαι αισιόδοξος, γιατί ο Ολυμπιακός στα δύσκολα είναι πάντα νικητής! Σας ευχαριστώ. Η παρουσία του κόσμου δεν είναι μόνο σήμερα. Το έχουμε συνηθίσει αυτό. Μεγαλείο! Και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Είδα τους παίκτες στο ημίχρονο. Και τους είπα, μην το βάλουν κάτω, για να κερδίσουμε. Και το έκαναν», σημείωσε στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης.

«Για εμάς, το ταβάνι είναι ο ουρανός! Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και προχωράμε όλοι μαζί. Και βλέπετε, ότι ο κόσμος αγαπάει αυτή την ομάδα και αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι! Ο Ολυμπιακός έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει πολλούς διεθνείς παίκτες! Ο Ολυμπιακός έχει τρεις διεθνείς στην Εθνική Πορτογαλίας! Και σε πολλές άλλες χώρες! Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Φέτος, για άλλη μία φορά κάνουμε μια οικονομική υπέρβαση. Αλλά χαλάλι! Ξέρετε, είμαστε πολύ περήφανοι με αυτό που βλέπουμε. Με το θέαμα. Και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

«Αποφασίζω τελευταία στιγμή»

Ο κ. Μαρινάκης, συνέχισε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Εγώ είμαι οπαδός! Πρώτα, λοιπόν, το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη είναι κάτι το οποίο μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Γιατί αντιμετωπίζουμε μεγαθήρια και μας αντιμετωπίζουν σαν μεγαθήριο. Δηλαδή, η Τότεναμ δεν ήρθε να κάνει τουρισμό. Έπαιξαν δυνατά και έτρεξαν και περισσότερο από εμάς! Θα συνεχίσουμε έτσι».

Κατέληξε, δε, μιλώντας για το επικείμενο ντέρμπι, αλλά και για το αν ο ίδιος σκοπεύει να πάει στο ΟΑΚΑ: «Στο ματς της Κυριακής, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε. Τίποτα άλλο. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Θα πρέπει να παίξει η ομάδα σοβαρά και δυνατά. Εγώ ξέρετε, αποφασίζω τελευταία στιγμή».

Διαβάστε επίσης