Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως να μην είσαι τεράστια ομάδα;

Πως να μην είσαι τεράστια ομάδα;
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:32
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Είμαστε ιδιαίτερη φάρα εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ. Αγαπάμε παράφορα, τον Ολυμπιακό μας και κάθε τι που εκπροσωπεί και αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας. Από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέχρι τον πιο νέο οπαδό της ομάδας, η κάψα μας να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να νικάει, ξεπερνάει και την ίδια τη ζωή! Και ο ύμνος του Θρύλου, δεν λέει… ψέματα. «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο, που δεν λυγά ποτέ…». Και έτσι είναι. Όταν αυτός ο κόσμος φεύγει με το… «παράπονο» (τρόπος του λέγειν, εξ ου και τα εισαγωγικά) από το Καραϊσκάκη, επειδή η ομάδα δεν κέρδισε την Τότεναμ, την περσινή φιναλίστ (!) του Champions League, τότε… κάτι πάει πολύ καλά!

Οι προσδοκίες είναι τεράστιες και για αυτό ευθύνεται ΜΟΝΟ ο ίδιος ο Ολυμπιακός! Αυτή η ομάδα, η οποία από πέρυσι το καλοκαίρι, οπότε άρχισε να χτίζεται, μέχρι σήμερα, έχει κάνει άλματα προόδου και δρασκελιές, προς τα εμπρός! Το γεγονός ότι στέκεται ως ίσος, απέναντι στους κορυφαίους και δείχνει ότι με κανέναν τρόπο δεν παραδίδεται, απέναντι σε κανέναν αντίπαλο!

Σίγουρα, ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει με την Μπάγερν και να χάσει. Μπορεί να παίξει με την Τότεναμ και να χάσει. Όμως αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες… Ο Ολυμπιακός, πλέον, μπαίνει στο γήπεδο, με δεδομένο ότι… ΜΠΟΡΕΙ! Ότι μπορεί να κερδίσει, να γυρίσει ένα ματς, να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Και για αυτό ευθύνονται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτή η εξαιρετική ομάδα, την οποία έχει χτίσει η συνεργασία των δύο ανδρών (μαζί φυσικά με όλη τη Διοίκηση του Ολυμπιακού)…

Διαβάστε επίσης