Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βράχος ανεξαρτήτως αντιπάλου

Βράχος ανεξαρτήτως αντιπάλου
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:20
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ματς με το ματς ο Ρούμπεν Σεμέδο δείχνει, ολοένα και περισσότερο, γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ακολούθησε την πίστη του Πέδρο Μαρτίνς, ως προς την απόκτηση του Πορτογάλου, πληρώνοντας τόσα χρήματα, για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Ο Σεμέδο ήταν και κόντρα στην Τότεναμ… ηγεμονικός και απέναντι στους παικταράδες των «Σπερς» έκανκε ένα ακόμη εξαιρετικό ματς.

Ο Σεμέδο δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους. Όποιον και να έχει μπροστά του, τον αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση και με θάρρος, αλλά και με μόνο στόχο να τον περιορίσει, αρχικά και -ει δυνατόν- να τον εξαφανίσει! Είτε αυτός είναι ο Μπεργκ, είτε ο Κέιν, είτε ο Γέντρισεκ…

Το απολύτως θετικό είναι ότι μαζί με τον Σεμέδο, ανεβαίνει και ο Μεριά (βγάλτε έξω το στιγμιαίο λάθος και το πέναλτι του Τυνήσιου, επάνω στον Κέιν), αλλά και όλος ο Ολυμπιακός. Αυτοπεποίθηση στην άμυνα, σημαίνει αυτοπεποίθηση και στο κέντρο, αλλά και στην επίθεση και ο Σεμέδο το έχει δώσει αυτό, στον Θρύλο! Και είναι ακόμη η αρχή. Όσο ο καιρός περνάει και η άμυνα, με ηγέτη το Σεμέδο, θα δένει ολοένα και περισσότερο, ο Ολυμπιακός θα ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο!

Διαβάστε επίσης

Κράξιμο στους «Σπερς» (pics)

Κράξιμο στους «Σπερς» (pics)

Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει Θρύλο και τα βάζει με τον Ποκετίνο και τους παίκτες της Τότεναμ, για το πως έχασαν το προβάδισμα με δύο γκολ, στο Καραϊσκάκη.