Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ομάρ «ανεβάζει» τον Φορτούνη! (vid)

Ο Ομάρ «ανεβάζει» τον Φορτούνη! (vid)
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:38

Όλος ο Ολυμπιακός είναι, καθημερινά, κοντά στον αρχηγό του, Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δίνει τη δική του «μάχη», για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, το συντομότερο δυνατό. Μία ημέρα, μετά την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας, στο Champions League, αλλά και την ισοπαλία με την Τότεναμ, η ομάδα βρέθηκε στο Ρέντη, για αποθεραπεία και αποκατάσταση, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Σε λίγες ημέρες, την Κυριακή συγκεκριμένα, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μαζί, στο Ρέντη, είναι καθημερινά και ο Φόρτου, ο οποίος κάνει τον αγώνα του, για να γυρίσει πιο δυνατός. Το πρόγραμμά του είχε, σήμερα, πισίνα και μαζί του, την ώρα που δούλευε, ήταν και ο Ομάρ, ο οποίος έκανε ένα βίντεο, στο οποίο «ανεβάζει» τον Κώστα Φορτούνη και, ως ένας αρχηγός προς άλλο, του λέει, σε άπταιστα Ελληνικά, «μπράβο ρε Φόρτου! Έλα ρε!», ωθώντας τον άσο του Ολυμπιακού να συνεχίσει τη δουλειά!

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης

Σαν πίνακας ζωγραφικής…

Σαν πίνακας ζωγραφικής…

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έπαιξε, ίσως, το ματς της ζωής του, κόντρα στην Τότεναμ. Ένα ματς - αποθέωση του τεράστιου ταλέντου του!