Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ψευδή δημοσιεύματα, δεν έγινε επιθεώρηση του VAR»

«Ψευδή δημοσιεύματα, δεν έγινε επιθεώρηση του VAR»
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:21
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κόλαφος για την προπαγάνδα αποτέλεσαν τα δημοσιεύματά τους περί δήθεν επίσκεψης της Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κας. Λίνας Σολούκου, στο VAR πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μετά από δήθεν ΕΔΕ της ΚΕΔ.

Στη σύσκεψη που διοργανώνει ο Αυγενάκης για το VAR, η λάσπη τους επιστράφηκε και μάλιστα... πανηγυρικά, από τον ίδιο τον Περέιρα.

Ο Πορτογάλος διέψευσε την... φανταστική, για την ακρίβεια αποκύημα νοσηρής φαντασίας, επιθεώρηση του VAR, από το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Περέιρα ξεκάθαρα αναφέρθηκε σε ψευδή δημοσιεύματα, προσθέτοντας πως «ουδέποτε κάποιος έκανε επιθεώρηση».

Σαν να μην έφτανε αυτό διέψευσε, επίσης, φανταστικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι άνθρωποι του VAR, άργησαν να μεταβούν στο Καραισκάκη, επειδή τους εμπόδισαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ούτε αυτό συνέβη!

Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς του ζήτησε να επαναλάβει όσα είπε, λέγοντάς του: «Δηλαδή, λέτε κύριε Περέιρα ότι ποτέ κάποιος δεν έκανε επιθεώρηση στo βαν, όπως διαβάσαμε;»

Και ο Περέιρα απάντησε: «Ποτέ κανείς δεν μας ενόχλησε, αυτά είναι ψέματα».

Όλα αυτά μετά τη λάσπη που προσπάθησαν να ρίξουν στον Ολυμπιακό, μέσω τους σάιτ της... αλήθειας, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης