Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:34

Μία καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τότεναμ, στην περυσινή φιναλίστ του Champions League και μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα και με τη βοήθεια του κόσμου τους μπόρεσαν να γυρίσουν από το εις βάρος τους 2-0, παίρνοντας τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, με το τελικό 2-2 μάλιστα να αφήνει «πικραμένους» τους Πειραιώτες που άξιζαν ακόμη και τη νίκη.

Ο Θρύλος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι ανήκει στα αστέρια, γιατί διαθέτει και εκείνος μία πάρα πολύ καλή ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη και την καλύτερη στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται δικαίως στην ελίτ της Ευρώπης, μεγαλώνοντας συνεχώς το μέγεθος και το όνομά του στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα τη φετινή σεζόν, με παίκτες με εμπειρία, αλλά και όνειρα και φιλοδοξίες να διαπρέψουν στο κορυφαίο επίπεδο…

Έχουν, λοιπόν, όλοι στον Ολυμπιακό κάθε λόγο να συνεχίζουν να ονειρεύονται, όπως είναι το μότο του ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και συνολικά των Πειραιωτών.

Το ταβάνι του Θρύλου είναι ο ουρανός, όπως τόνισε στις χθεσινές του δηλώσεις ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» και όπως φαίνεται οι Πειραιώτες μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορούν και πλησιάζουν σε αυτόν, έχοντας όνειρα να τον αγγίξουν, κάνοντας περήφανους όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!

Αλλοθι το VAR για τα πολλά λάθη. «Όλα γίνονται καλά», σύμφωνα με τους αρμόδιους και τη γλίτωσαν οι Μανούχος (Αργολίδας), Φωτιάς (Πέλλας) και Καλύβας (Φθιώτιδας).

«Αχρηστεύουν» τους διαιτητές!

«Αχρηστεύουν» τους διαιτητές!

Ο Περέιρα και η... κομπανία του νομίζουν ότι έχουν ρέφερι και οι τελευταίοι νομίζουν ότι είναι διαιτητές! Ο... χορός προς τον κατήφορο.

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!

Ο Γάλλος άσος του Θρύλου «έλαμψε» και στα αστέρια, στο 100ο ευρωπαϊκό του ματς, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μία πολύ σημαντική ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Τότεναμ.