Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:22

Ο Ολυμπιακός στις 27 Μαΐου απέκτησε τον Ματιέ Βαλμπουενά, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ του, με έναν ποδοσφαιριστή τοπ κλάσης, ικανό να κάνει τη διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο.

Φυσικά, στην Ελλάδα γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, φτάνοντας στο σημείο να πουν ότι ο Γάλλος άσος είναι «γέρος» και ότι δεν θα… ακουμπήσει μπάλα στο Λιμάνι…

Οι «φωστήρες» του ποδοσφαίρου όπως συμβαίνει στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις διαψεύστηκαν πανηγυρικά και μάλιστα με το… καλημέρα…

Με τον Ματιέ Βαλμπουενά να πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις και να οδηγεί τον Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτικός και στην επιστροφή του στα αστέρια, στο 100ο ευρωπαϊκό ματς των Πειραιωτών, κόντρα στην Τότεναμ, οδηγώντας τον Θρύλο στην υπερπολύτιμη ισοπαλία 2-2, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ στην αναμέτρηση.

Ο Βαλμπουενά με αυτή του την εμφάνιση μάλιστα βρέθηκε στην καλύτερη 11αδα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε μία τεράστια διάκριση, μία ακόμη, για τον Γάλλο «σούπερ σταρ».

Πλέον, ο Ματιέ έφτασε με τη φανέλα του Θρύλου τα 4 γκολ, ενώ έχει δώσει και 7 ασίστ!!! Αριθμοί εντυπωσιακοί, καθώς βρισκόμαστε ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν, με τον Ολυμπιακό να έχει δώσει μόλις 10 επίσημα παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βαλμπουενά έχει λατρευτεί ήδη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο ίδιος νιώθει υπέροχα στους «ερυθρόλευκους» και αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά…

Και έπεται και ακόμη καλύτερη συνέχεια!!!

Διαβάστε επίσης

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Ο Θρύλος μεγαλώνει συνεχώς και στην Ευρώπη, με όλους στις τάξεις της ομάδας να έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν να ονειρεύονται, όπως είναι το μότο των «ερυθρόλευκων».

«Ευχαριστημένοι που πήραμε ένα βαθμό» (vid)

«Ευχαριστημένοι που πήραμε ένα βαθμό» (vid)

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε ότι θα πρέπει όλοι στην Τότεναμ να είναι ευχαριστημένοι για την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο αποτυπώνει το σπουδαίο επίτευγμα των «ερυθρόλευκων».