Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπάσανε» τα τηλέφωνα στο PAOK TV…

«Σπάσανε» τα τηλέφωνα στο PAOK TV…
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:49

Πόσα άρθρα έχουμε διαβάσει για το PAOK TV; Έκανε το ένα, έκανε το άλλο, τόσος πόνος που ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε τηλεοπτική στέγη που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι θα βγουν και κερδισμένοι κιόλας.

Άλλο ωστόσο δεν διαβάσαμε. Βράδυ Πέμπτης το αποψινό και έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα για το PAOK TV. Βάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να δουν την ομάδα τους, αλλά δεν… παίζει πουθενά! Σε επανάληψη τις… ομορφιές με τη Σλόβαν έπρεπε να δουν βασικά, αλλά…

Πάντα τέτοια στα παιδιά, έβγαλαν γλώσσα μεγάλη βλέπετε. Τους έκατσε και βαρύς ο καναπές την Τετάρτη, έτοιμοι ήταν για αναρτήσεις μετά το 0-2, αλλά ξεφτιλίστηκαν στο τέλος.

Διαβάστε επίσης

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Ο Θρύλος μεγαλώνει συνεχώς και στην Ευρώπη, με όλους στις τάξεις της ομάδας να έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν να ονειρεύονται, όπως είναι το μότο των «ερυθρόλευκων».

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!

Αλλοθι το VAR για τα πολλά λάθη. «Όλα γίνονται καλά», σύμφωνα με τους αρμόδιους και τη γλίτωσαν οι Μανούχος (Αργολίδας), Φωτιάς (Πέλλας) και Καλύβας (Φθιώτιδας).

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!

Βαλμπουενά «λαμπρός» τον οδηγεί!

Ο Γάλλος άσος του Θρύλου «έλαμψε» και στα αστέρια, στο 100ο ευρωπαϊκό του ματς, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μία πολύ σημαντική ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Τότεναμ.