Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αχρηστεύουν» τους διαιτητές!

«Αχρηστεύουν» τους διαιτητές!
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαιτησία. Ο Περέιρα και η... κομπανία του ήρθαν για να τη φτιάξουν, όμως το τελευταίο... κατόρθωμα είναι επί ημερών τους, άσχετα αν φταίνε ή όχι, να ξεφτιλιστεί και το VAR, δυστυχώς με το... καλημέρα. Πριν από αυτό, είχαν... φροντίσει να φέρουν ξένους διαιτητές, αν και ο Περέιρα είχε δηλώσει ότι θα αποτύγχανε αν το έκανε αυτό, όμως όχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά πανηγυρίζει, επειδή αλλοδαποί σφυρίζουν τα ντέρμπι.

Άλλωστε, μέχρι και η UEFA θεωρεί χαμηλό το επίπεδο των Ελλήνων διεθνών, αν είχε αντίθετη άποψη θα τους έβαζε τόσο συχνά όσο βάζει διεθνείς παρατηρητές τους Κουκουλάκη, Τριτσώνη αλλά και τους Περέιρα, Μαρίν. Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει διαιτησία, υπάρχουν κάποιοι που σφυρίζουν με φιλοσοφία 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού.

Αν δει κάποιος τη χρήση του VAR στα ξένα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία) θα διαπιστώσει ότι ο διαιτητής είναι... χρήσιμος, είναι διαιτητής! Στην Ελλάδα είναι... διαχειριστής, επειδή το κοιτάνε με το παραμικρό και οι κακές γλώσσες λένε ότι ενίοτε γνωρίζουμε τι απόφαση θα βγει, ανάλογα με το ποια ομάδα αφορά!

Όμως, επειδή οι ρέφερι «τρέχουν» συνέχεια στην οθόνη, ή μιλάνε με τον διαιτητή του VAR, αυτό σημαίνει ότι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι μπορεί να βγάλει και ένας ...περαστικός. Αρκεί, να έχει ως προσόν την καλή φυσική κατάσταση. Ακόμη και κανονισμούς να μην ξέρει, θα τον διορθώνουν από το VAR.

Συμπέρασμα: Ο Περέιρα νομίζει ότι έχει διαιτητές και οι τελευταίοι νομίζουν ότι είναι διαιτητές! Άσχετα αν κάνουν λάθη μέχρι και σε παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία! Κάθε αγωνιστική προκαλούν στα γήπεδα, όμως δεν παραιτείται κανείς, ούτε στέλνουν κάποιον σπίτι του.

Διαβάστε επίσης

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!

Κάθε αγωνιστική και... κολυμβήθρα!

Αλλοθι το VAR για τα πολλά λάθη. «Όλα γίνονται καλά», σύμφωνα με τους αρμόδιους και τη γλίτωσαν οι Μανούχος (Αργολίδας), Φωτιάς (Πέλλας) και Καλύβας (Φθιώτιδας).

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται!

Ο Θρύλος μεγαλώνει συνεχώς και στην Ευρώπη, με όλους στις τάξεις της ομάδας να έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν να ονειρεύονται, όπως είναι το μότο των «ερυθρόλευκων».