Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια «δίψα» για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ!

Τεράστια «δίψα» για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ!
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:04

Το μυαλό όλων στις τάξεις του Ολυμπιακού βρίσκεται στο ματς της Κυριακής (22/09) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το «διπλό».

Οι παίκτες του Θρύλου γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης για την ομάδα, κάτι το οποίο τους μετέφερε και με το παραπάνω ο κόσμος μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ.

Οι ΓΑΥΡΟΙ… απαίτησαν τη νίκη κόντρα στον… πελάτη τους, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να συνειδητοποιούν την τεράστια «δίψα» που υπάρχει για νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τη σημασία της αναμέτρησης αυτής μετέφερε με δηλώσεις του τόσο στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στο Ρέντη ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας στους παίκτες της ομάδας ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, έχουν καταλάβει ότι θα πρέπει να καταθέσουν και τη ψυχή τους στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να πάρουν το τρίποντο, «τελειώνοντας» για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟ, κάνοντας χαρούμενο και πάλι τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης