Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο Ευαγγέλου, άλλο Κομίνης και ο Σιδηρόπουλος!

Άλλο Ευαγγέλου, άλλο Κομίνης και ο Σιδηρόπουλος!
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και με την περίπτωση του Σιδηρόπουλου, ο οποίος ορίστηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης, αποδεικνύεται ξανά, πανηγυρικά και περίτρανα, ότι το πρόβλημα στη διαιτησία ξεκινά από τους ορισμούς του Περέιρα και της υπόλοιπης... κομπανίας των ξένων (η μη αλλοδαπών, όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι Βησιγότθοι). Σε απλά ελληνικά, οι ορισμοί ανεβάζουν τους τόνους. Ποιος ο λόγος, όταν υπάρχουν συνολικά επτά διεθνείς, να μπει ο Σιδηρόπουλος, όπως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρη «από τη Δευτέρα... βούιζε η Θεσσαλονίκη ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα οριζόταν στο ντέρμπι».

Στις 11 Μαρτίου 2018 ο διεθνής διαιτητής, Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) σφύριξε το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-3, α.α.), αυτό στο οποίο ο Σαββίδης έκανε «ντου» με το όπλο σε κοινή θέα. Όπως, από τότε ο προαναφερόμενος ρέφερι δεν έχει μπει σε αγώνα του ΠΑΟΚ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ούτε ως τέταρτος! Κατά τα άλλα, η ζωή συνεχίζεται και ο Περέιρα παραμένει στη θέση του! Πως γίνεται ο Σιδηρόπουλος πέρσι να έχει μπει τρεις φορές στον ΠΑΟΚ και καμία ο Κομίνης;

Αντίθετα, ο Ευαγγέλου (Αθηνών), όπως και άλλοι ρέφερι, μπαίνει σε αγώνες του Ολυμπιακού. Την Κυριακή (22/09) θα είναι στο VAR του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αν και πριν από δυο σεζόν έδωσε πέναλτι υπέρ των «πρασίνων» αντί για φάουλ στο Καραϊσκάκη, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα. Κι όμως, ορίζεται στον Ολυμπιακό, αν και θα έπρεπε να είχε βγει εκτός πινάκων.

Αρχικά, διατυμπάνιζαν ότι δεν γίνεται να μπουν ξένοι διαιτητές σε ματς της ίδιας αγωνιστικής, επειδή έβαλαν τον Γερμανό στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Όμως, πέρσι είχε συμβεί αυτό σε δυο αγωνιστικές. Ούτε ο Περέιρα το επικαλέστηκε ως δικαιολογία! Ο Πορτογάλος φέρεται να είπε ότι δεν γίνεται να φέρνει ξένους από αρκετά πρωταθλήματα, επειδή δεν έχουν VAR. Αν με την ΚΕΔ να κοστίζει πάνω από 700.000 ευρώ τον χρόνο και δεν μπορούν να βρουν ξένους ρέφερι, ενώ ο κανονισμός δεν προβλέπει ...ταβάνι στον αριθμό τους, τότε πρέπει να παραιτηθούν.

Διαβάστε επίσης

«Τσακίστε» τον Παναθηναϊκό!

«Τσακίστε» τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22/9, Live στις 20:30 στο gavros.gr/NS1) τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1...