Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιερή υποχρέωση για όλους να παίξουν για τον λαό του Ολυμπιακού» (pic)

«Ιερή υποχρέωση για όλους να παίξουν για τον λαό του Ολυμπιακού» (pic)
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:35

Τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Οι «misfits» έστειλαν το μήνυμά τους μέσα από τα social media ενόψει της αναμέτρησης, όπου μεταξύ άλλων τονίζουν ότι είναι «ιερή υποχρέωση όλων των παικτών να παίξουν στο παιχνίδι για όλο τον λαό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το μήνυμά τους:

«Η ομάδα μας σημερα αντιμετωπίζει το κρατικοδίαιτο Σωματείο μιας μικρής γειτονιάς του Κέντρου της Αθήνας. Το Σύλλογο που για έναν ανεξήγητο λόγο, παρά την ασήμαντη μπροστά στο ΛΑΟ του ΘΡΥΛΟΥ δυναμική του, είναι διαχρονικά ευεργετημένος από όλα τα πολιτεύματα και καθεστώτα της χώρας μας, από κάθε δεξιά-Κεντρώα-αριστερή δημοκρατική Κυβέρνηση, από Χούντες και ''βασιλιάδες''.

Τον Αθλητικό Όμιλο που παραμένει στην πρώτη κατηγορία σε όλα τα αθλήματα με προκλητικά συμβόλαια από τη ''δημόσια κι όχι κρατική'' Τηλεόραση, με σκανδαλώδεις ρυθμίσεις χρεών προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και με τους πολιτικούς όλων των Κομμάτων να συναγωνίζονται για το ποιος θα τον αβαντάρει περισσότερο, χαρίζοντάς του γήπεδα, χρέη και αθλητές που δεν του ανήκουν. Οι παππούδες και οι πατεράδες μας μεταλαμπάδευσαν στη δική μας γενιά την υποχρέωση να ισοπεδώνουμε αυτό το ΣΙΧΑΜΑ όπου κι όποτε το βρίσκουμε, ώστε οι λίγοι τζιτζιφιόγκοι της συνοικίας Κολωνακίου-Αμπελοκήπων να παίρνουν το μάθημά τους από τη λαοθάλασσα που αποτελούν οι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Για εμάς δεν υπάρχει κανένα ''εύκολο ματς'' και κανένας ''περίπατος'' απέναντι στα παικτάκια που απαρτίζουν σήμερα την ομάδα των βάζελων. Υπάρχει ένα παιχνίδι το οποίο οι παίκτες μας οφείλουν να δουν σοβαρά για ιστορικούς λόγους και να αδιαφορήσουν για το ότι θα αντιμετωπίσουν ένα συνονθύλευμα που διασύρεται κάθε Κυριακή στη Superleague. Η ομάδα μας οφείλει να είναι προετοιμασμένη για όσα ετοιμάζουν οι επιδοτούμενοι οργανωμένοι οπαδοί της συγκεκριμένης ομαδούλας του Κέντρου της Αθήνας, οι οποίοι έχουν ζαλιστεί από τις απανωτές φάπες που τρώνε εντός κι εκτός γηπέδων κι έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα, με τους μισούς εξ αυτών να κατηγορούν τους άλλους μισούς με όσα εμείς τους καταλογίζαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Οι οπαδοί που μεγάλωσαν γενιές συνδεσμιτών της ''ένδοξης'' και χιλιοκυνηγημένης Θύρας 13 με τα παραμύθια για όσα έκαναν οι ''κακοί Ολυμπιακοί'', έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο της ξεφτίλας να αλληλομαχαιρώνονται, να αλληλοπυροβολούνται και να αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους με ατάκες που νωρίτερα χρησιμοποιούσαν για...εμάς.

Είναι χρέος της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών μας να αγωνιστούν με σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό, ποδοπατώντας τον ανύπαρκτο παναθηναϊκούλη, για όσα λεπτά επιτρέψουν οι σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟ και οι υπάλληλοι της ΚΑΕ ΠΑΟ με τα σουβλάκια και τους κάδους σκουπιδιών να παιχτεί ποδόσφαιρο. Απέναντί στην αποστολή της ομάδας μας που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ μας δεν θα είναι ''αυτοί που τρώνε 4 από τον Άρη και 3 από τον ΟΦΗ'', αλλά η ιερή υποχρέωσή όλων όσοι φέρουν το ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ να παίξουν για όλους εμάς, το ΛΑΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ΛΙΩΣΟΥΝ τη συγκεκριμένη ομαδούλα της μικρής συνοικίας του Κέντρου της Αθήνας. Παίξτε για εμάς και τσακίστε τα κρατικοδίαιτα πράσινα σιχάματα».

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα»

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Θρύλο μίλησε ο γκολκίπερ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Μπόργιαν, με αφορμή το ματς (1/10) των δύο ομάδων στο Βελιγράδι, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League…