Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έκαναν… προθέρμανση για το βράδυ

Έκαναν… προθέρμανση για το βράδυ
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:14

Έκοψε δρόμο ένα μέρος των συμμετεχόντων, στο συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού, όχι για να φτάσει στο ΟΑΚΑ, όπως είχαν κανονίσει οι πράσινοι οπαδοί μεταξύ τους, αλλά για να κάνουν μία… φιλική επίσκεψη στην οικία του Γιάννη Αλαφούζου. Με τίτλο «λευτεριά στην ΠΑΕ», το συλλαλητήριο έχει ως στόχο να αναγκάσει εκείνον που βύθισε τον Παναθηναϊκό σε ακόμη μεγαλύτερη ανυποληψία, από εκείνη στην οποία βρισκόταν, πριν εκείνος αναλάβει…

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, βέβαια, είχαν λόγο που άλλαξαν πορεία στην… πορεία και πήρα τον δρόμο για την οικία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Αντιλαμβάνονται άπαντες, τι πρόκειται να συμβεί το βράδυ, με τον Ολυμπιακό να… έρχεται για να γλεντήσει μέσα στο ΟΑΚΑ. Οπότε, σε μία σκέψη να είναι προετοιμασμένοι, έκαναν τη διαδρομή, για να την αποθηκεύσουν στο… gps και να πάνε ξανά, για να διαδηλώσουν, για την ήττα, την οποία θα έχουν υποστεί, από τον Θρύλο.

Ορισμένοι εξ αυτών, δε, εθεάθησαν να μετρούν τα δευτερόλεπτα, τα οποία χρειάζονται τα φανάρια στη διαδρομή για να ανάψουν, ώστε να υπολογίσουν καλύτερα τον χρόνο και να φτάσουν πρώτοι, μπροστά στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, σε έναν άτυπο διαγωνισμό, μεταξύ των πρασίνων οπαδών, με τίτλο «ο πιο γρήγορος διαδηλωτής του συλλαλητηρίου».

Let the games begin!

Διαβάστε επίσης