Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί ο Ευαγγέλου δεν έστειλε τον Γερμανό στο VAR για το πέναλτι;

Γιατί ο Ευαγγέλου δεν έστειλε τον Γερμανό στο VAR για το πέναλτι;
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:08
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια παρωδία είναι το VAR στο ΟΑΚΑ, ένα πράγμα σαν την «εξυγίανση». Χειρότερα δεν γίνεται, οι άνθρωποι έχουν βαλθεί να διαλύσουν τα πάντα, τα γελοιοποιήσουν. Το ηχηρό φάλτσο στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έγινε από τον Γερμανό διαιτητή Στέγκεμαν με καταλογισμό ανύπαρκτο πέναλτι του Σεμέδο στον Περέα στο 58'. Όμως, ακόμη πιο εξώφθαλμο έγινε από τον Ευαγγέλου (Αθηνών) που ήταν στο VAR. Δεν ειδοποίησε τον 35χρονο ρέφερι να πάει να δει τη φάση στην οθόνη επειδή το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο και θα το έπαιρνε πίσω.

Ο Ευαγγέλου πήρε στο λαιμό του τον Γερμανό, κάτι που δεν συνέβη με τον πρώτο βοηθό. Το πέναλτι εκτελέστηκε, ο Σα απέκρουσε, ο Πϊκελ «είδε» ότι ο Σα δεν πατούσε την γραμμή, το οποίο ήταν λάθος που διόρθωσε ο Στεγκεμαν μέσω του VAR, όπου πήγε να δει τη φάση.

Διαβάστε επίσης

Και όμως, άφησε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ…

Και όμως, άφησε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ…

Ο Ολυμπιακός έβγαλε κόπωση και… άνεση, απέναντι στον Παναθηναϊκό, μην καταφέρνοντας να κερδίσει, μένοντας στο 1-1. Σκόρερ ο Γκερέρο, έπιασε ξανά πέναλτι ο Σα!

Τεράστιος Σα!

Τεράστιος Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟ και εκτέλεσε ο Μακέντα, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του Θρύλου.