Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν του… βγήκε του Μαρτίνς

Δεν του… βγήκε του Μαρτίνς
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:55

Κάθε ματς είναι επιλογές. Επιλογές των προπονητών, που το προετοιμάζουν και επιλέγουν την ενδεκάδα. Επιλογές των παικτών, μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα… Όλα αυτά, διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Και στο ΟΑΚΑ, η επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού να πάει δίχως καμία αλλαγή, σε σχέση με την ομάδα, την οποία παρέταξε κόντρα στην Τότεναμ, μεσοβδόμαδα, δεν… βγήκε.

Η ομάδα έβγαλε κόπωση, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος. Και συνολικά, όμως. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να μην έχουν φρεσκάδα, να μην μπορούν να σταθούν όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο, βγάζοντας λιγότερους αυτοματισμούς, από ότι συνήθως. Οι παίκτες του Μαρτίνς ήταν ουσιαστικοί, κάνοντας με τρεις τελικές το 1-0, όμως έδειξαν να «κάθονται» περισσότερο σε αυτό το προβάδισμά τους, παρά να διεκδικούν κάτι καλύτερο, από αυτό που ήδη είχαν.

Κόντρα στον Αστέρα και την ΑΕΛ ο Ολυμπιακός είχε ξανά αυτό το 1-0 στα χέρια του και έδειχνε μία σχετική ανασφάλεια, μέσα στο γήπεδο, η οποία υποδήλωνε ότι χρειαζόταν και δεύτερο γκολ, για να «καθαρίσει» και να μην ανησυχεί. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, το πλήρωσε…

Διαβάστε επίσης

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ...

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ...

Για μία ακόμη φορά ο αγωνιστικός χώρος στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν άθλιος, κάτι το οποίο όπως γίνεται αντιληπτό δεν βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το παιχνίδι τους...

Και όμως, άφησε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ…

Και όμως, άφησε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ…

Ο Ολυμπιακός έβγαλε κόπωση και… άνεση, απέναντι στον Παναθηναϊκό, μην καταφέρνοντας να κερδίσει, μένοντας στο 1-1. Σκόρερ ο Γκερέρο, έπιασε ξανά πέναλτι ο Σα!