Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάθηκε μία ευκαιρία, όχι ο κόσμος

Χάθηκε μία ευκαιρία, όχι ο κόσμος
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:53

Ας μην βιαστούμε να τα βάψουμε μαύρα. Σύμφωνοι, μία ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε έναν κακό Παναθηναϊκό, ευρισκόμενο σε κρίση, δεν αποτελεί… παράσημο. Από την άλλη, δεν αποτελεί και… αιτία για «γκιλοτίνα». Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλα. Ακόμη και ένα δεκάλεπτο (σχεδόν) καθυστερήσεων, με αλλαγές και αλλεπάλληλους ελέγχους VAR, διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων με τον Ευαγγέλου και τους υπολοίπους τριγύρω, μπορεί να γίνει… πέντε λεπτά. Ο διαιτητής Στέγκεμαν τα… θαλάσσωσε λιγάκι (σικ) εκεί. Και όχι μόνο…

Πριν αρχίσουμε να αφορίζουμε πρόσωπα, να στεκόμαστε ΜΟΝΟ στο τι δεν πήγε καλά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το εξής: Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Υπάρχει ακόμη μεγάλος δρόμος, για να έρθει το 45ο στο λιμάνι και μία απώλεια δύο βαθμών, απέναντι στον Παναθηναϊκό (ακόμη και… αυτό τον Παναθηναϊκό) δεν μπορεί να… τελειώσει την προσπάθεια. Η οποία είναι ακόμη στην αρχή της.

Σίγουρα, έγιναν λάθη. Και από τον Μαρτίνς, στον πάγκο, αλλά και από τους παίκτες, εντός αγωνιστικού χώρου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς, όταν έπρεπε. Ωστόσο, η απώλεια δύο βαθμών, από μόνη της, δεν είναι αρκετή, για να φέρει… μαύρα σύννεφα, πάνω από το Ρέντη και το Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς είναι δουλευταράς. Και οι παίκτες το ίδιο. Και αν τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, για τον Πορτογάλο και τους ποδοσφαιριστές, στο ΟΑΚΑ, ο δρόμος είναι, όπως είπαμε μακρύς και το τελευταίο, το οποίο πρέπει να γίνει, αυτή τη στιγμή, είναι να αρχίσουν οι… αφορισμοί.

Διαβάστε επίσης

«Μας έλειψε η φρεσκάδα»

«Μας έλειψε η φρεσκάδα»

Ο Κώστας Τσιμίκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι έλειψε η συγκέντρωση από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ...

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ...

Για μία ακόμη φορά ο αγωνιστικός χώρος στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν άθλιος, κάτι το οποίο όπως γίνεται αντιληπτό δεν βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το παιχνίδι τους...