Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά στην Εθνική Ποντένσε, Σα, Σεμέδο

Ξανά στην Εθνική Ποντένσε, Σα, Σεμέδο
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:42

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της τριανδρίας Σεμέδο, Σα, Ποντένσε, στον Ολυμπιακό, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές κάνουν καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού (συνολικά, από την αρχή της σεζόν) και η απόδοσή τους αυτή τους φέρνει ξανά στο κατώφλι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας τους.

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε και τους τρεις άσους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας, για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10). Εξαργυρώνουν, με αυτό τον τρόπο την προσπάθειά τους, σε κάθε ματς, με τα ερυθρόλευκα.

Παράλληλα, συνεχίζουν να διαφημίζουν το όνομα του Ολυμπιακού, σε επίπεδο Εθνικών και να δείχνουν ότι ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει επίπεδο τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φορούν τη φανέλα του, όπως και εκείνοι ανεβάζουν επίπεδο τον Θρύλο, με τα όμορφα πράγματα που κάνουν, μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Δεν έχουν ίχνος ντροπής…

Δεν έχουν ίχνος ντροπής…

Θα έπρεπε να δείχνουν τον ελάχιστο, ποδοσφαιρικό σεβασμό, στην ομάδα-καθρέφτη του ποδοσφαίρου που όλοι θέλουμε! Αντ’ αυτού βάζουν τον Ολυμπιακό να παίζει σε… χωράφια!

Όταν δεν τους φτάνεις, κλώτσα…

Όταν δεν τους φτάνεις, κλώτσα…

Είναι σαφές το μήνυμα που έχει περάσει στους αντιπάλους του Ολυμπιακού, η συνολική διαιτησία με την οποία αντιμετωπίζεται στα χρόνια της... εξυγίανσης.