Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λόγω της... ζούγκλας, δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά!

Λόγω της... ζούγκλας, δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο έφτασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μετά το 2-1 υπέρ του Αρη στο 2-2 του ντέρμπι της Τούμπας, δηλαδή ο Αρης ισοφαρίστηκε μετά το «ντου» στο 87'. Οι καταστάσεις θύμισαν έντονα... ζούγκλα και είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν λίγα μέτρα από τους παίκτες, όμως για τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) πέρα έβρεχε!

Ο διεθνής ρέφερι για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ασχολήθηκε μόνο με όσα έγιναν στον πάγκο του Αρη, αποβάλλοντας τον Κολτσίδα! Κανονικά έπρεπε να φύγει για τα αποδυτήρια, επειδή όταν έχουμε εισβολή οπαδών, είναι ξεκάθαρο ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών, όπως και όλων όσων βρίσκονται στους πάγκους, όπως και η σωματική ακεραιότητα των διαιτητών και των βοηθών.

Επειδή ο Σιδηρόπουλος είναι και διεθνής διαιτητής το ίδιο θα έκανε και στην Ευρώπη, στους ομίλους του Champions League; Μόνο επειδή δεν έφυγε για τα αποδυτήρια, ο Σιδηρόπουλος δεν πρέπει να σφυρίξει! Μετά το «ντου» τον οπαδών του ΠΑΟΚ αυτός απλά απέβαλε τον Κολτσίδα! Γελάνε και τα τσιμέντα με τον... κορυφαίο!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Δυνατό… μάθημα ενόψει της συνέχειας...

Δυνατό… μάθημα ενόψει της συνέχειας...

Το πρωτάθλημα δεν θα είναι καθόλου εύκολο και όλοι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να δώσουν το 100% σε κάθε παιχνίδι, αποδεικνύοντας συνεχώς ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.