Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι θέλει ο Περέιρα με τους Έλληνες διαιτητές του ντέρμπι;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι θέλει ο Περέιρα με τους Έλληνες διαιτητές του ντέρμπι;
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:44

«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι, όμως μερικές φωτογραφίες δημιουργούν κάποια ερωτήματα και αν οι αρμόδιοι έχουν την καλοσύνη κάθε απάντηση δεκτή. Η φωτογραφία που αποκαλύπτουμε τραβήχτηκε στην Κηφισιά. πριν από το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Δίπλα στον Περέιρα είναι ο Ευαγγέλου (Αθηνών) που ήταν διαιτητής VAR στο ΟΑΚΑ, απέναντι από τον Πορτογάλο, αυτός με την γυρισμένη πλάτη φαίνεται να είναι ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) που ήταν τέταρτος του Γερμανού Στέγκεμαν και δίπλα του είναι ο Φωτόπουλος (Αθηνων), οποίος είχε οριστεί βοηθός του Ευαγγέλου στο VAR.

Είναι τουλάχιστον παράδοξο, πριν από ένα ματς, ειδικά πριν από ένα ντέρμπι, να γίνονται ιδιαίτερες συναντήσεις του προέδρου της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα με τους διαιτητές, ειδικά όταν για σήμερα (23/03) είχε προγραμματιστεί (και βρίσκεται σε εξέλιξη) το σεμινάριο των διαιτητών της Superleague στην Αθήνα, το οποίο ολοκληρώνεται την Τρίτη (24/09). Υπενθυμίζουμε ότι ο Περέιρα δεν έχει απαντήσει στις καταγγελίες από πλευράς Ολυμπιακού ότι πριν από το ματς ήταν στα αποδυτήρια με τους διαιτητές, ενώ συνήθως γίνεται σύσκεψη για την απόδοσή τους μετά το παιχνίδι.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Περέιρα βγήκε μαζί με τους ρέφερι (τον Στέγκεμαν και τους βοηθούς του) για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο, κάτι που προκάλεσε γενική έκπληξη ακόμα και σε άσχετους φιλάθλους! Παρόλα αυτά ξέχασε να «προλάβει», δηλαδή δεν είδε, ότι ο Γερμανός β' βοηθός δεν φορούσε το σήμα του, αν και ήταν μαζί τους!

Όπως δεν έχει ξαναγίνει, ο Πορτογάλος να ορίσει τον εαυτό του παρατηρητή διαιτησίας (σ.σ. είχε και αυτή την ιδιότητα στο ΟΑΚΑ), καθώς συνήθως έβαζε ή τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Φερνάντες Μαρίν ή το μέλος της Λϊφ Λίντμπεργκ.

Και κάτι τελευταίο: Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) ήταν συγκινημένος από αυτή τη συνάντηση και δεν κάλεσε τον Στέγκεμαν να δει στο VAR το πέναλτι του Σεμέδο; Γιατί δεν τον κάλεσε και στο 86' να δει και το τράβηγμα στον Μπουχαλάκη σε εκτέλεση φάση που καταλογίστηκε οφσάιντ για να κάνει μαθήματα και στην... εξυγίανση;

Επαναλαμβάνουμε, η κριτική είναι καλόπιστη και κάθε απάντηση δεκτή...

Διαβάστε επίσης

Η δικαίωση των Πορτογάλων του Θρύλου!

Η δικαίωση των Πορτογάλων του Θρύλου!

Σα, Σεμέδο, Ποντένσε ήρθαν στον Ολυμπιακό για το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, καταφέρνοντας με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις να βρίσκονται συνεχώς στις κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας, αλλά και να αγωνίζονται στους ομίλους του Champions League.

Το ήθελε πολύ ο Σα, αλλά...

Το ήθελε πολύ ο Σα, αλλά...

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να διατηρήσει το 1-0 των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την τεράστια αξία του.

Δυνατό… μάθημα ενόψει της συνέχειας...

Δυνατό… μάθημα ενόψει της συνέχειας...

Το πρωτάθλημα δεν θα είναι καθόλου εύκολο και όλοι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να δώσουν το 100% σε κάθε παιχνίδι, αποδεικνύοντας συνεχώς ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.