Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα της κρίσης για τον Μεριά

Ημέρα της κρίσης για τον Μεριά
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:52

Ο Γιασίν Μεριά βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στον Ολυμπιακό, μετά τις ενοχλήσεις, τις οποίες αισθάνθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το επιτελείο του Θρύλου αναμένεται να επανεκτιμήσει σήμερα την κατάσταση του Τυνήσιου σέντερ μπακ, με την ελπίδα ότι το πρόβλημα δεν θα είναι σοβαρό, αλλά μάλλον επιπόλαιο.

Η παρουσία του Μεριά στην άμυνα του Ολυμπιακού, δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο, είναι πλέον απαραίτητη, αφού οι δυο τους έχουν «δέσει» και έτσι ενδεχόμενη απουσία του, από το ματς με τη Λαμία ή και εκείνο με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι (αυτό είναι το απευκταίο σενάριο, φυσικά), θα αναγκάσει τον Πέδρο Μαρτίνς να επανεκτιμήσει τα πλάνα του.

Ελλείψει και του Παπ Σισέ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα, το οποίο τον ταλαιπωρεί και παραμένει στα πιτς, ο Πορτογάλος θα στραφεί στον Ουσεϊνού Μπα και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, σε ένα τέτοιο σενάριο, να πάρει χρίσμα βασικού, δίπλα στον Σεμέδο. Νεότερα για τον Γιασίν Μεριά αναμένονται μέσα στην ημέρα και η κατάσταση της υγείας του θα κρίνει το αγωνιστικό πλάνο, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα πορευτεί στα δύο παιχνίδια, τα οποία έπονται.

Διαβάστε επίσης

Όσο έχω εσένα…

Όσο έχω εσένα…

Ο Ζοζέ Σα εγγυάται ηρεμία στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού, ακόμη και στα δύσκολα.