Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διχάζουν μόνοι τους τον κόσμο τους

Διχάζουν μόνοι τους τον κόσμο τους
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:56

Δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται. Στον ΠΑΟΚ έχουν πέσει σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών, για τα χαστούκια, τα οποία τρώει ή… γλιτώνει στο 90φεύγα ο… πρωταθλητής, αφού η εικόνα την οποία παρουσιάζει, πηγαίνει, διαρκώς, από το κακό, στο χειρότερο. Μέσα του Ιβάν Σαββίδη έχουν… διχαστεί και μαζί και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος… δεν ξέρει ποιο να… κατηγορήσει.

Φταίει ο Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο η διοίκηση του ΠΑΟΚ έφερε, άρον-άρον, για να αντικαταστήσει τον Λουτσέσκου, που προτίμησε να… στρίψει δια του αρραβώνος, όταν είδε ότι ο Σαββίδης περίμενε Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς μεταγραφές;

Φταίει η διοίκηση, που έσπευσε να αλλάξει προπονητή άμεσα, όταν ο Λουτσέσκου έστριψε, αλλά και που δεν… προίκισε τον προπονητή με παίκτες της προκοπής, όπως ο ίδιος ο Φερέιρα ήθελε; Έφταιγε ο Μπράνκο; Παραιτήθηκε, αλλά τελικά δεν παραιτήθηκε… Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, το λέει καθαρά. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αλλά έχοντας μπει σε ένα… μοτίβο, η διοίκηση του δικεφάλου του Βορρά, προφανώς έκρινε ότι η ενίσχυση… περισσεύει, στο σύμπαν του ελληνικού ποδοσφαίρου, του «δικού μας ανθρώπου».

Η ουσία είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει να διχάζεται. Δεν ξέρει σε ποιον να αποδώσει ευθύνες και έτσι οι… διαμορφωτές απόψεων, έχουν πιάσει και βαράνε… υπερωρίες, για να στρέψουν το ενδιαφέρον… αλλού. Η στήριξη στον Φερέιρα, αυτή την ώρα, μοιάζει… γυάλινη και με μόνο στόχο να μην κλιμακωθεί η κατάσταση, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης

Όσο έχω εσένα…

Όσο έχω εσένα…

Ο Ζοζέ Σα εγγυάται ηρεμία στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού, ακόμη και στα δύσκολα.