Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τι έχεις καταφέρει εκτός από το να γράφεις… ως γνήσιος κομπλεξικός κηφήνας;»

«Τι έχεις καταφέρει εκτός από το να γράφεις… ως γνήσιος κομπλεξικός κηφήνας;»
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:51

Με ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς… ξεμπροστιάζει για ακόμη μία φορά... κόσμο, βάζοντας τα πράγματα και πάλι στη θέση τους, δίνοντας απαντήσεις στον Γιώργο Σαββίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε σε ανάρτησή του: «Κομπλεξικέ αμόρφωτε νάνε άκου: Ο χοντρός έχει πάντα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον κομπλεξικό νάνο: Μπορεί να αδυνατίσει, μπορεί να ξαναπαχύνει. Ότι γουστάρει. Ο κομπλεξικός ΝΑΝΟΣ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γίνει κομπλεξικός!!!

ΥΓ: Μάθε πρώτα ελληνικά και μετά καταπιάνεσαι με τα αρχαία ελληνικά, τα οποία θα σε δυσκολέψουν πολύ αν γράφεις greeklish…

ΥΓ2: Δε μας λες ένα πράγμα που έχεις καταφέρει στη ζωή σου πέρα από το να γράφεις όλη την ημέρα μ… στο Instagram ως γνήσιος κομπλεξικός κηφήνας;».

Διαβάστε επίσης

Τα «μαγικά χαρτάκια» για Βελιγράδι!

Τα «μαγικά χαρτάκια» για Βελιγράδι!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ενημέρωσή της έκανε γνωστό στους φιλάθλους της ομάδας τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Θρύλου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Από την Τετάρτη (25/9) τα εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας...