Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε χωρίς προβλήματα για Λαμία...

Ξεκίνησε χωρίς προβλήματα για Λαμία...
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:43

Την προετοιμασία του για το ματς με την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (28/09) ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πρωινή προπόνηση την Τρίτη (24/09) στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα των γνωστών.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω τους τον αγώνα με τον ΠΑΟ και θέλουν να γυρίσουν τον… διακόπτη, επιστρέφοντας στις νίκες, δίνοντας τα πάντα το προσεχή Σάββατο για το τρίποντο.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους και είναι αποφασισμένοι, αλλά και υποχρεωμένοι να μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στο ΟΑΚΑ, αγωνιζόμενοι με πάθος για τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Διαβάστε επίσης

Και όμως... κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...

Και όμως... κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...

Η έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη, εκθέτει ανεπανόρθωτα για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ, τον Αλέξη Σπυρόπουλο που ήταν στην περιγραφή του ματς στο PAOK TV, τους… αντικειμενικούς, αλλά φυσικά και τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Τα «μαγικά χαρτάκια» για Βελιγράδι!

Τα «μαγικά χαρτάκια» για Βελιγράδι!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ενημέρωσή της έκανε γνωστό στους φιλάθλους της ομάδας τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Θρύλου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Από την Τετάρτη (25/9) τα εισιτήρια για τους κατόχους διαρκείας...