Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταπέλτης η έκθεση της αστυνομίας για τον ΠΑΟΚ

Καταπέλτης η έκθεση της αστυνομίας για τον ΠΑΟΚ
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κρύψει τι ακριβώς έγινε στην Τούμπα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη, όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η έκθεση της αστυνομίας εκθέτει όσους... ευαγγελίζονταν «μια ωραία ατμόσφαιρα», δηλαδή την επίσημη ΠΑΕ, όπως και ανθρώπους του που αμφισβήτησαν τις καταγγελίες του Αρη. Αυτούς που έγιναν... σημαιοφόροι της δήθεν εξυγίανσης, όμως δημιουργούν συνθήκες ζούγκλας στο γήπεδό τους.

Όσον αφορά στην έκθεση της αστυνομίας αποκορύφωμα αποτελεί ότι αναγράφεται μέχρι και ο ακρωτηριασμός δυο δακτύλων του αριστερού του χεριού ενός οπαδού που στο 70' του αγώνα προσπάθησε να απομακρύνει κροτίδα που πέταξε άλλος οπαδός, η οποία εξερράγη στο χέρι του. Ο οπαδός, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε τραυματισμός και δεύτερου οπαδού, αυτός τραυματίστηκε στο κεφάλι από επίθεση άλλου οπαδού, έξω από τη θύρα 4 της Τούμπας που επίσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. γράφει και για τα δυο «ντου» οπαδών του ΠΑΟΚ «στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο» στο 87' και στο 97'. Για το 87ο λεπτό γράφει ότι εισήλθαν είκοσι άτομα και για το 97ο ότι εισήλθαν άλλοι είκοσι που έφτασαν μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες.

Επίσης, αναγράφονται λεπτομερώς οι δεκάδες πυρσοί που άναβαν και τα βεγγαλικά που πετούσαν σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα.

Κι όμως, οι κανονισμοί της... εξυγίανσης προβλέπουν μόνο πρόστιμο για αυτά τα αίσχη!

Η έκθεση της Αστυνομίας εκθέτει και τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος δεν προχώρησε έστω και σε προσωρινή διακοπή του αγώνα. Κανονικά, όπως γράψαμε και χθες, δεν θα πρέπει να οριστεί ξανά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Διαβάστε επίσης

Και όμως... κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...

Και όμως... κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...

Η έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη, εκθέτει ανεπανόρθωτα για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ, τον Αλέξη Σπυρόπουλο που ήταν στην περιγραφή του ματς στο PAOK TV, τους… αντικειμενικούς, αλλά φυσικά και τον Τάσο Σιδηρόπουλο.