Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και όμως... κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...

Και όμως... κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:46

Απίστευτες «ομορφιές» έλαβαν χώρα για μία ακόμη φορά στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη… Με διαπιστευμένους να κάνουν βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν τους «κίτρινους», με «ντου» οπαδών του ΠΑΟΚ στο γκολ του Άρη (1-2), με εκατοντάδες κροτίδες… Μέχρι και με ακρωτηριασμό, δυστυχώς, ενός οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε δύο δάχτυλα λόγω κροτίδας...

Όλα αυτά, όμως, τα οποία περιγράφει επακριβώς στην έκθεσή της η ελληνική Αστυνομία, δεν έγιναν μάλλον αντιληπτά από τον διαιτητή του αγώνα, Τάσου Σιδηρόπουλου… Ο οποίος δεν διέκοψε όπως θα όφειλε το παιχνίδι και όπως σας έχουμε γράψει από τη Δευτέρα (23/09) δεν θα πρέπει να ξανά οριστεί.

Ενώ, την ίδια ώρα ο γνωστός αντικειμενικός Αλέξης Σπυρόπουλος που ήταν στην περιγραφή του PAOK TV στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και γενικώς οι… αντικειμενικοί δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα... Γι’ αυτό και παραμένουν στις θέσεις τους...

Για κακή τους τύχη, όμως, η Αστυνομία με την έκθεσή της τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα… Κάτι το οποίο δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Για μία ακόμη φορά «ξεγυμνώθηκαν», με την απόκρυψη των απίστευτων εκτρόπων στην Τούμπα να δείχνει και πάλι το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης