Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι 7 διεθνείς της Ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Οι 7 διεθνείς της Ακαδημίας του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:30

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αποτελεί «τροφοδότη» των εθνικών ομάδων και μάλιστα όχι μόνο στις πρώτες ομάδες, αλλά και στις μικρότερες εθνικές.

Οι Πειραιώτες αυτή τη στιγμή διαθέτουν 7 διεθνείς ποδοσφαιριστές στην Ακαδημία τους, οι οποίοι κλήθηκαν αυτές τις ημέρες από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην Κ17 της Ελλάδος κλήθηκαν οι Κατσόγιαννης, Ντόη και Κίτσος, στην Σερβία Κ19 ο Μπέλιτς, στην Κ21 της Αλβανίας ο Μπουλάρι, ενώ στην Κ17 της Αλβανίας οι Κασέμι και Ρόκου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των 7 διεθνών της Ακαδημίας των Πειραιωτών είναι μικρός, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την καλύτερη Ακαδημία της χώρας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τους τίτλους, αλλά και γενικώς από τις επιδόσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Η διαχείριση του ρόστερ στο μυαλό του Μαρτίνς...

Η διαχείριση του ρόστερ στο μυαλό του Μαρτίνς...

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε το μήνυμα από το ματς με τον ΠΑΟ, όπου δεν του βγήκε η ίδια ενδεκάδα με Τότεναμ, και αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον στα επόμενα πολύ κρίσιμα ματς σε Ελλάδα και Champions League...