Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φρεσκάρισμα σημαίνει… μέτρο

Φρεσκάρισμα σημαίνει… μέτρο
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:49

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ορισμένες δοκιμές απέναντι στη Λαμία, στο προσεχές ματς πρωταθλήματος (Σάββατο 19:30 / Καραϊσκάκη). Κόντρα στην αντίπαλο η οποία πέρυσι… χάλασε σε μεγάλο βαθμό, την καλή εικόνα, την οποία είχε χτίσει ο Θρύλος, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν… την ξαναπατάει. Οι αλλαγές, οι οποίες θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες, στην ενδεκάδα, θα γίνουν με προσοχή και μέτρο.

Ελλείψει Μεριά και Σισέ, αλλά και με τον Σεμέδο να έχει συνεχόμενα παιχνίδια, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να βάλει άμεσα στο κάδρο, πιο ενεργά, τους υπόλοιπους στόπερ που έχει στη διάθεσή του. Μπα, Αβραάμ, ακόμη και ο Μάρκοβιτς, μπορεί να πάρουν ευκαιρίες, σε παιχνίδια, στα οποία ο Μαρτίνς θα κρίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν. Και θα το κάνει.

Λοβέρα, Μπενζιά, επίσης, αναμένεται να μπουν περισσότερο στην εξίσωση και να πάρουν χρόνο συμμετοχής, για να ελαφρύνουν λίγο τη μεσαία γραμμή και να δώσουν φρεσκάδα στην επίθεση. Ο Σουντανί, ο Κούτρης, ο Γκασπάρ, είναι ποδοσφαιριστές πάντοτε έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν. Οι δύο πρώτοι το έκαναν και με τον Βόλο, άλλωστε. Ο Τοροσίδης, ο Ραντζέλοβιτς, ο Ελ Αραμπί… Παικταράδες, έτοιμοι να μπουν και να δώσουν ό,τι έχουν…

Όλα αυτά θα γίνουν, αλλά, όπως προαναφέρθηκε, με μέτρο. Δεν πρόκειται, κόντρα στη Λαμία, αλλά και από ματς σε ματς, να δούμε διαφορετική ενδεκάδα. Υπάρχει ένα σταθερό πλάνο, ένα σχέδιο, με μία ενδεκάδα και όλα τα υπόλοιπα θα κινούνται γύρω από αυτή.

Διαβάστε επίσης

Στη μάχη οι «νέοι»

Στη μάχη οι «νέοι»

Έχοντας κάνει πολλές προπονήσεις με την ομάδα και έχοντας δέσει με τους συμπαίκτες τους, οι Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ είναι έτοιμοι για να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Κοιτάζουμε μόνο μπροστά

Κοιτάζουμε μόνο μπροστά

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε. Έδωσε τροφή για σκέψη, διδάγματα, γνώση, διάθεση για συμμόρφωση. Μέχρι εκεί.

Ορισμός επιπέδου... δαπέδου!

Ορισμός επιπέδου... δαπέδου!

Ο Περέιρα είχε οκτώ καλύτερες επιλογές Γερμανών διαιτητών, όμως προχώρησε στην ένατη! Για αυτό η διαιτησία πάει από το καλό στο χειρότερο.