Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχίστε από το… «πέρυσι»

Αρχίστε από το… «πέρυσι»
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:02

Ένα από τα μεγαλύτερα σοκ της σύγχρονης ιστορίας του, ο Ολυμπιακός το είχε υποστεί πέρυσι, με αντίπαλο τη Λαμία, στο Κύπελλο Ελλάδας. Εκείνος ο αποκλεισμός είχε στραπατσάρει την καλή εικόνα, την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες είχαν χτίζει και έχτιζαν, όλη τη σεζόν. Τώρα, ο Ολυμπιακός καλείται να στρίψει το έργο, μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα, έχει την ευκαιρία να πάρει και την… άτυπη ρεβάνς, από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Κόντρα στους Λαμιώτες ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να ξορκίσει τόσο το ματς της περασμένης Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟ, αλλά και εκείνη της 28ης Φλεβάρη του 2019, όταν η Λαμία… σόκαρε τον Ολυμπιακό, με εκείνο το γκολ του Τομάς, στο 52’…

Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός τότε, άλλη τώρα. Όχι τόσο σε πρόσωπα, όπου βέβαια έχει αλλαγές, αλλά κυρίως, σε ποιότητα, η οποία ακόμη και από πέρυσι έχει αυξηθεί… κατακόρυφα! Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα, με ένα ματς, να γυρίσουν ξανά την εικόνα στο θετικό, αλλά και να δώσουν ένα μάθημα στη Λαμία για τα… περσινά.

Διαβάστε επίσης

Στη μάχη οι «νέοι»

Στη μάχη οι «νέοι»

Έχοντας κάνει πολλές προπονήσεις με την ομάδα και έχοντας δέσει με τους συμπαίκτες τους, οι Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ είναι έτοιμοι για να δώσουν το κάτι παραπάνω.