Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτε λάβετε «εξυγίανση» και... Διαμαντόπουλο!

Δεύτε λάβετε «εξυγίανση» και... Διαμαντόπουλο!
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι ορισμοί του Περέιρα. Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) ορίστηκε στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λαμία, ο οποίος ήταν στο VAR του αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1, μαζί με τον Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) που θα είναι ο ένας εκ των βοηθών του, και μπορεί να έστειλε τον Ευαγγέλου (Αθηνών) στην οθόνη για να καταλογίσει το πέναλτι μαρς υπέρ του Ολυμπιακού, όμως τον ειδοποίησε να πάει και για το γκολ του Ελ Αραμπί, όπου δεν υπήρχε οφσάιντ, όμως δεν μέτρησε ως οφσάιντ!

Ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος φέτος σφύριξε ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1 και ήταν VAR στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης 2-2 (σ.σ. συγχαρητήρια, δυο φορές στον ΠΑΟΚ!) είχε διαιτητεύσει και το περσινό ματς Ολυμπιακός-Λαμία 3-0, όπου δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων» στο 0-0.

Η φάση του 17' ήταν ξεκάθαρη, καθώς Ομάρ βρήκε την μπάλα και τον ανέτρεψε ο Καρυπίδης. Ούτε ο Αλεξέας (Μεσσηνίας) τον βοήθησε, που επίσης το Σάββατο θα είναι ξανά βοηθός του, καθώς κι αυτός είχε στο... πιάτο την παράβαση.

Ο Αλεξέας (Μεσσηνίας) είναι το... κερασάκι στη τούρτα. Ήταν και στο περσινό ματς της 11ης Αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, με διαιτητή τον Ευαγγέλου όπου δεν καταλόγισε πέναλτι στο χτύπημα εκτός φάσης στον Ποντένσε, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να αποβάλει τον Γιαννούλη (34'). Ο διεθνής βοηθός όφειλε να ειδοποιήσει τον ρέφερι για την παράβαση και θεωρήθηκε συνυπεύθυνος.

Η... κωμωδία με τον Κομίνη

Τον διεθνή ρέφερι Γιώργο Κομίνη (Θεσπρωτίας) δεν τολμάνε να τον βάλουν στον ΠΑΟΚ (σ.σ. ζήτω η ανεξάρτητη διαιτησία!), δεν τον βάζουν στην ΑΕΚ (σ.σ. φουκαριάρα διαιτησία), όμως τον ορίζουν στον Ολυμπιακό για να λένε ότι είναι διεθνής που δεν θα είναι για πολύ ακόμη, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο Περέιρα έχασε τη μπάλα και με αυτά που κάνει μπορεί να μην προλάβει την παρέλαση!

Θράσος με Κατσικογιάννη

Τέταρτος θα είναι ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Μετά τη διαιτησία του στο προπερσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι στον Ολυμπιακό και έσπρωξε τον Μαρίν που του διαμαρτυρήθηκε, όχι μόνο τον έχουν στον πίνακα αλλά έχουν το θράσος και τον βάζουν στον Ολυμπιακό (σ.σ. στον ΠΑΟΚ δεν τολμάνε να βάλουν τον Κομίνη!). Θα τον ορίσουν και να σφυρίξει παιχνίδι του! Οι άνθρωποι έχασαν τη μπάλα.

Αναλυτικά:

SUPERLEAGUE

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο, 28/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας),

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου),

VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας),

AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας),

Παρατηρητής: Λιόλιος (Λάρισας)

Διαβάστε επίσης

Αρχίστε από το… «πέρυσι»

Αρχίστε από το… «πέρυσι»

Το ματς με τη Λαμία, στο Καραϊσκάκη, δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις καλές εμφανίσεις και να ξορκίσει το περσινό ματς του Κυπέλλου.