Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:36

Ο Ολυμπιακός έβγαλε κούραση στο ματς με τον ΠΑΟ, κάτι το οποίο δεν του επέτρεψε να αποδώσει αυτά που έχει συνηθίσει τη φετινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε αμέσως την ευθύνη και αναμένεται να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος με καλύτερο τρόπο το πολύ ποιοτικό του ρόστερ, αρχής γενομένης στο ματς του Σαββάτου (28/09) κόντρα στην Λαμία.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετά λεπτά ή καθόλου τη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες αυτοί δεν βλέπουν την ώρα για να αγωνιστούν, όντες αποφασισμένοι να «αρπάξουν» την ευκαιρία που θα τους δοθεί, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να δώσουν πολλές βοήθειες στους «ερυθρόλευκους» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κάτι το οποίο περιμένει να δει και ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να αποκτήσει ακόμη περισσότερες λύσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού από την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Λαμία.

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!

Ο Ισπανός επιθετικός έχει συνολικά 14 γκολ με τον Ολυμπιακό και χρειάζεται τρία ακόμα, για να προσπεράσει το ρεκόρ του στην Ισπανία, που ήταν 17 με την Χιχόν…

Η ώρα του Λοβέρα!

Η ώρα του Λοβέρα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος όπως φαίνεται μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πολλά «χαμόγελα» για τον Τσιμίκα!

Πολλά «χαμόγελα» για τον Τσιμίκα!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας παρουσιάσει πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την περυσινή αγωνιστική περίοδο.