Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:11

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, αυτό το παιχνίδι αποτελεί πια παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αυτοκριτική τους σε συζητήσεις που είχαν στο Ρέντη, ανέλυσαν τα λάθη τους, ωστόσο, έχουν αφήσει πίσω τους το συγκεκριμένο ματς, έχοντας αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό τους το ματς του Σαββάτου (28/09) κόντρα στην Λαμία.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση και να τα δώσουν όλα στο «Γ. Καραϊσκάκης», επιστρέφοντας στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι είναι «φτιαγμένος» για πολύ μεγάλα πράγματα και μία κακή εμφάνιση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να… αλλάξει τα όσα έχει καταφέρει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να επιστρέψουν στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που μας έχουν συνηθίσει από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν και θα τα καταφέρουν.

Το ματς με την Λαμία είναι κομβικής σημασίας για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θέλουν να ανακτήσουν και πάλι την πολύ υψηλή τους αυτοπεποίθηση, πηγαίνοντας με άλλη ψυχολογία στο Βελιγράδι για το μεγάλο και ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Διαβάστε επίσης

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!

Ο Ισπανός επιθετικός έχει συνολικά 14 γκολ με τον Ολυμπιακό και χρειάζεται τρία ακόμα, για να προσπεράσει το ρεκόρ του στην Ισπανία, που ήταν 17 με την Χιχόν…

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας...

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας...

Ο προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League επικράτησε άνετα εκτός έδρας με 3-1 της Βόζνοβατς για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ροτέισον στο ματς με την Λαμία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά μέχρι τώρα, οι οποίοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα...

Η ώρα του Λοβέρα!

Η ώρα του Λοβέρα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος όπως φαίνεται μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.