Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:00

Με… κολλημένο το πόδι στο γκάζι έχει ξεκινήσει την σεζόν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο! Ο Ισπανός επιθετικός έχει ήδη τέσσερα τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και μια ασίστ, με τον Ολυμπιακό, έως τώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στατιστικά του, ο Ισπανός «βρίσκει» δίχτυα ανά 157 αγωνιστικά λεπτά. Χρειάζεται δηλαδή λιγότερο από δύο 90λεπτα, προκειμένου να πανηγυρίσει κάποιο γκολ!

Ο Γκερέρο πραγματοποιεί ανάλογο ξεκίνημα με την πρώτη του χρονιά στο μεγάλο Λιμάνι. Μάλιστα, ο 29χρονος στράικερ έχει φτάσει συνολικά τα 14 γκολ με την ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα και ψάχνει τρία ακόμα, για να προσπεράσει το ρεκόρ του στην Ισπανία, που ήταν 17 με την Χιχόν!

Υπενθυμίζεται, ότι το τελευταίο του τέρμα χρονικά, το πέτυχε την περασμένη Κυριακή (22/9) στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον ΠΑΟ...

Διαβάστε επίσης

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας...

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας...

Ο προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League επικράτησε άνετα εκτός έδρας με 3-1 της Βόζνοβατς για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Το ξεχωριστό 670ό ματς των Βετεράνων! (pics)

Το ξεχωριστό 670ό ματς των Βετεράνων! (pics)

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού νίκησε 1-0 στο Ρέντη αντιπροσωπεία της ελληνικής ομογένειας στο Σίδνεϊ. Κέφι, συγκίνηση και όμορφες στιγμές στο φιλικό…

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού από την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Λαμία.

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ροτέισον στο ματς με την Λαμία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά μέχρι τώρα, οι οποίοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα...